10/07/2020

Ο Ευκλέας Λευκάδας με συμμετοχή στο πρώτο Summer Ταεκβοντο training Sessions

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Συμμετοχή στο Summer Ταεκβοντο training Sessions είχε ο σύλλογος Ευκλέας Λευκάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Το ΔΣ του συλλόγου μας θέλει να συγχαρεί όλους  τους αθλητές που έλαβαν μέρος στην επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου Summer Tαεκβοντο  training Sessions 2019 στην Λευκάδα.

Η εκδήλωση περιείχε διδασκαλία Ταεκβοντο από το διεθνή εκπαιδευτή Καββαδία Ευστάθιο και τον εκπαιδευτή  Καραγιώργο Ιωάννη πάνω στο αγωνιστικό  κομμάτι, στοχομαχία, φυσική κατάσταση και αντοχή αυτοάμυνα, Tul αλλά και διαδραστικές θεματικές ενότητες αφού ο σύλλογος συνεργάστηκε με το γυμναστή Ροντογιάννη Απόστολο ο οποίος δίδαξε τους αθλητές πάνω στην ταχύτητα την αντοχή και την έκρηξη,  Ροντογιάννη Δημήτριο οποίος δίδαξε τοξοβολία, την ψυχολόγο Ρήγα Ελευθερία η οποία μίλησε στους αθλητές για την αντιμετώπιση του άγχους αλλά και για το bullying.

Το summer training Sessions πραγματοποιήθηκε από τις 24 έως 29 Ιουνίου στο ανοιχτό γήπεδο 7χ7,στο κλειστό γυμναστήριο Λευκάδας Λευκάδας, εξωτερικά στην περιοχή του Αϊ Γιάννη Λευκάδας, στη Βασιλική Λευκάδας και στο Μεγανήσι Λευκάδας.

Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς που στήριξαν τη διοργάνωση όπως τα εστιατόρια ζεύκι, θυμάρι, fast food west burger, taste and coffee, Zymis, καφέ Πέτρος, τα θαλάσσια παιχνίδια water sports του Κυριάκου Γεωργίου ,το Ξενοδοχείο Ponti beach του Κονιδάρη Σπυρίδωνα, το Δήμο Μαγνησίου, το Ξενοδοχείο Meganisi, το σύλλογο Φάρο.

Τέλος η εκδήλωση έκλεισε με ομαδικούς αγώνες και αγώνες σπασιμάτων όπου 80 αθλητές παρουσίασαν την τέχνη του  Ταεκβοντο στον κόσμο της Λευκάδας. Να ευχαριστήσουμε το Μαυροκεφαλο Δημήτρη για την χορηγία των νερών στη διάρκεια των αγώνων αλλά πάνω από όλα το Δήμο Λευκάδας και την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας.

Eυχαριστούμε την φυσιοθεραπευτρια Κακλαμάνη Βιολέτα για το μάθημα πρώτων βοηθειών καθώς και τους διαιτητές μας Γεωργάκη Γρηγόριο,Γρηγόρη Γεώργιο ,Ασπρογέρακα Στέφανο,Λαμπρακοπούλου Σοβία και Καραβια Μαρία, για την πολύτιμη βοήθειά τους καθ’ολη τη διάρκεια της εκδήλωσης».