20/04/2021

Ο Άθλος Κιλκίς στην 8η διεθνή βράδια επίλεκτων αθλητών kickboxing

Στις 15 Ιουλίου 2018 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε στην Ασπροβαλτα Θεσσαλονίκης η 8η διεθνής βράδια επίλεκτων αθλητών . Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άθλου Κιλκίς:


«Στην βράδια αυτή συμμετείχαν αθλητές από σωματεία της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού με ηχηρή συμμέτοχη των Σκοπιών ,της Σερβίας,της Βουλγαρίας ,αλλά και της Γερμανίας .Οι αγώνες ήταν υψηλού επίπεδου και προσέφεραν στους θεατές ένα υπερθέαμα ανάλογου του επίπεδου των αθλητών .

Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με τον έμπειρο Αθλητή Ανανιάδη Σίμο στην κατηγορία εφήβων κιλά 64 στο στυλ Low Kick όπου μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση ήρθε ισοπαλία με τον αντίπαλο του σε έναν σκληρό Αγώνα Super Fight low kick με καταπληκτικά λακτίσματα .

Μετά το πέρας της βραδιάς ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκιδης Κων/νος ευχαρίστησε τον διοργανωτή για την πρόσκληση και ευχήθηκε στον αθλητή τους τα καλύτερα για το μέλλον.Η βραδιά αυτή ήταν η τελευταία διοργάνωση που συμμετείχε ο σύλλογος άθλος Κιλκίς κλείνοντας την αγωνιστική σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Καλό καλοκαίρι σε όλους».