29/01/2020

Ο Άθλος Κιλκίς με μετάλλια στο πρώτο προκριματικό πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ της ΕΤΑΒΕ

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Εξαιρετικά τα πήγε ο Άθλος Κιλκίς που μάζεψε μετάλλια στο πρωτάθλημα Ταεκβοντο της ΕΤΑΒΕ. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

“Στις 12-13/03/2015 ημέρες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 1o Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ της Ένωσης Ταεκβο-ντο Βόρειου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στην Θεσσαλονίκης στο κλειστό στάδιο ΧΑΝΘγια το έτος 2016 . Η συμμετοχή αθλητών από την Βόρεια Ελλάδα ήταν μεγάλη γι’ αυτό και η διήμερη διάρκεια των αγώνων λόγω του γεγονότος ότι μέσα από τα πρωταθλήματα της ομοσπονδίας γίνεται η επιλογή των αθλητών της ΕΤΑΒΕ που εκπροσωπούν την Ελλάδα στο Εξωτερικό με τα εθνικά μας χρώματα. Από τον σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν ως αθλητές με τις παρακάτω ανάλογες διακρίσεις και μετάλλια .

Η Κατσαούνη Σοφία Παγκορασίδων 2005 κιλά -49 κατέκτησε  θέση στην εξάδα , ο Γιαννουλακος Βασίλης παμπαίδων 2005 κιλά -37 κατέλαβε θέση στην οκτάδα , ο Τσαρτσάλης Κων/νος παμπαίδων 2005 κιλά -57 κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο, η Σιδηροπούλου Χρυσούλα παγκορασίδων 2004 κιλά -44 κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο, ο Νικολαίδης Γιώργος παμπαίδων 2004 κιλά -57 κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ο Σιδηρόπουλος Αναστάσιος εφήβων 2002 κιλά -78 όπου κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο ,ο Σιδηρόπουλος Λάζαρος παίδων 2003 κιλά -61 όπου κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο  μετάλλιο, ο Βασιλειάδης Παναγιώτης παμπαιδων 2006 κιλά -45 κατέκτησε θέση στη οκτάδα ,η Βασιλειαδου Νικολέτα παγκορασιδων 2006 κιλά -37 μετά από αξιόλογη εμφάνιση κατέκτησε θέση στην εξάδα , η Σαρηγιαννιδου Φωτεινή παγκορασιδων 2006 κιλά -33 κατέκτησε θέση στην οκτάδα , ο Χατζής Γεώργιος παμπαιδων 2005 κιλά +57 κατέκτησε θέση στην οκτάδα , και η Τσαρτσαλη Χρυσή κορασίδων 2004 κιλά -51 κατέκτησε την Πέμπτη θέση. Συνολικός απολογισμός πέντε μετάλλια σε σύνολο 12 αθλητών .

Ο προπονητής του συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδης Κων/νος, και ο Αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των αθλητών που αγωνίσθηκαν συγχαίροντας όλους τους αθλητές τους για τις εμφανίσεις τους. Τέλος ο προπονητής Κώστας Πουντζουκίδης δήλωσε ότι ευχαριστεί θερμά τους γονείς των αθλητών του για την υποστήριξη και εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο του και ότι το μετάλλιο και η διάκριση δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός άλλα ουσιαστική σημασία έχει η συμμέτοχη των αθλητών με κίνητρο την βελτίωση της  προσωπικής τους απόδοσης και επίδοσης .Τέλος  ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές καλούς νικηφόρους αγώνες για την συνέχεια”.