20/10/2020

Νικόμαχος Βόλου: 16 μετάλλια στο Ωραιόκαστρο

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Μεγάλη επιτυχία για τον Νικόμαχο Βόλου στο 2ο Προκριματικό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος και στο 2ο πρωτάθλημα εγχρώμων ζωνών, που έγιναν στις 19,20,21 Απριλίου στο Ωραιόκαστρο  Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Στα εν λόγω πρωταθλήματα  συμμετείχαν 1280 αθλητές από 107 σωματεία από όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Οι 23 αθλητές του συλλόγου που συμμετειχαν, κατάφεραν να κατακτήσουν 8 χρυσά μετάλλια, 4 ασημένια  και 4 χάλκινα μετά από πολύ ωραίες αναμετρήσεις και πολλούς αγώνες. Πραγματικά και πάλι ο Βολιώτικος σύλλογος σάρωσε.

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν η Μαριτίνα Ζαχαράκη στην κατηγορια-68 Νεανίδων και -67 Γυναικών, η Κρητικού Ελένη στην κατηγορία -46 Νεανίδων, Ο Αντωνίου Χρήστος στην κατηγορία -61 Παίδων, ο Χλίτσιος Ανάργυρος στην κατηγορία +65 Παίδων, ο Κοντογιάννης Κωνσταντίνος στην κατηγορία -41 Παμπαίδων, ο Καρμάλης Άγγελος στην κατηγορία -33 Παμπαίδων(εγχρώμων ζωνών) και η Εμερτζιάδη Βικτωρια στην κατηγορία -30 Παγκορασίδων(εγχρώμων ζωνών).

Ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι Φραδέλος Χρήστος στην κατηγορία-68 Εφήβων, η Καπλάνη Μαρία στην κατηγορία -73 Γυναικών, η Ψαρογιάννη Ελένη στην κατηγορία -27 Παγκορασίδων και ο Τσάνι-Λαμπαδάρης Δημήτρης στην κατηγορία -41 παίδων(εγχρώμων ζωνών).

Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Τόρης Ευάγγελος στην κατηγορία -45 Εφήβων, ο Τσελεπίδης Πρόδρομος στην κατηγορία -41 Παμπαίδων, ο Τσουρέλης Γιώργος στην κατηγορία -33 Παμπαίδων και ο Καζάκης Αλεξανδρος στην κατηγορία -33 Παπμπαίδων (εγχρώμων ζωνών)

Ο αθλητής του συλλόγου Χλίτσιος Ανάργυρος ο οποίος κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο εν λόγω πρωτάθλημα παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη όπου προπονήθηκε για 3 ημέρες με το κλιμάκιο επιλέκτων αθλητών Βορείου Ελλάδος στο οποίο είναι μέλος.

Πολλές φορές τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους είναι φράσεις  που ταιριάζουν  απόλυτα στο σύλλογο μας, δήλωσε το Δ.Σ. Συνιστούμε τους γονείς να είναι πολύ προσεκτικοί στις επιλογές τους και να σκέφτονται σε βάθος χρόνου, καθώς και να κρίνουν σωστά για το που θέλουν να αθλείται το παιδί τους. Τέλος το Δ.Σ. εξέφρασε τις ευχές για Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση, υγεία και επιτυχίες για όλους».