Με επιτυχία οι αγώνες Golden Kickboxing Championship του Άθλου Κιλκίς

Με επιτυχία οι αγώνες Golden Kickboxing Championship του Άθλου Κιλκίς

Στις 11/2 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε φιλικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα αγώνων kick boxing με την ονομασία Golden Kick Boxing Championship με αγώνες kick boxing άλλα και Πυγμαχίας μέσα στις εγκαταστάσεις του (Golden Athlos Stadium) στο Κιλκίς . Αναλυτικά το δελτίο του Άθλου Κιλκίς:


Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς και συμμετείχαν σωματεία από όλη την βόρεια Ελλάδα .Ο συνολικός αριθμός των αγώνων που πραγματοποιήθηκαν ήταν 64 στον αριθμό με την συμμέτοχη 10 Αθλητικών Σωματίων από την Βόρεια Ελλάδα.

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10.00 ώρα το πρωί και διήρκεσαν έως το μεσημέρι. Παρά το γεγονός του μεγάλου αριθμού των αγώνων άλλα και των συμμετεχόντων αθλητών οι αγώνες διήρκησαν περίπου έως της 14.00 η ώρα το μεσημέρι πράγμα που οφείλεται στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Golden Athlos Stadium που έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει ταυτόχρονα αγώνες σε δυο αγωνιστικά Ρογκ και ένα αγωνιστικό ταταμι 8χ8.

Έτσι η άρτια οργάνωση σε συνδυασμό με τις εγκαταστάσεις οδήγησαν τους αγώνες να εξελιχτούν χωρίς να κουραστούν οι αθλητές στην αναμονή άλλα και να μην βαρεθεί ο κόσμος που παρακολούθησε τους αγώνες από το ειδικά διαμορφωμένο υπερυψωμένο χώρο θεατών . Οι σύλλογοι που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα αυτό είναι οι παρακάτω:

1. Α.Σ.ΜΑΡΤΙΝ
2. Α.Σ.ΚΙΝΕΖΟΣ
3. Α.Σ.ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
4. Α.Σ.ΦΛΟΓΑ
5. Α.Σ.ΚΟΡΠΟΥΣ ΑΡΕΝΑ
6. Α.Σ.ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΑΝ ΜΑΣΤΕΡΣ
7. GOLDEN GLOVES
8. Α.Σ.ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
9. Α.Σ.ΑΤΛΑΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ
10.Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Η συμμετοχή φίλων αθλητών αλλά και του φίλαθλου κόσμου ήταν άξια των αγώνων και των προσδοκιών όλων . Μετάλλια και Διπλώματα δόθηκαν σε όλους τους αθλητές .Τους αγώνες προλόγισε η Διοργανώτρια αρχή με τον Πουντζουκίδης Κων/ον ευχαριστώντας όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή να διοργανωθεί ένα τέτοιο event στο Κιλκίς φέρνοντας στο κοινό του σχεδόν όλα τα αθλήματα του tatami αλλά και του ring .

Οι αγώνες ξεκίνησαν με τους αθλητές των μικρών ηλικιών και στην συνέχεια συνεχιστήκαν οι αγώνες των μεγαλύτερων και ποιο εμπείρων αθλητών. .Πραγματοποιήθηκαν αγώνες ελαφριάς επαφής τύπου light contact αλλά και πολύ δυνατοί αγώνες τύπου kick boxing και Πυγμαχίας .

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ  ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

1.      ΜΠΕΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ        15 ΕΤΩΝ     LIGHT KICK     60 ΚΙΛΑ
2.      ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ    25 ΕΤΩΝ    LOW KICK    65 ΚΙΛΑ
3.      ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ   15 ΕΤΩΝ  LOW  KICK   57  KIΛΑ
4.      ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΣΙΜΟΣ      16 ΕΤΩΝ   LOW KICK  54 ΚΙΛΑ
5.      ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ   11 ΕΤΩΝ  LIGHT KICK    53 KIΛΑ
6.      ΝΕΝΟΓΛΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΣ      7 ΕΤΩΝ  LIGHT KICK    30 ΚΙΛΑ
7.      ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΛΟΥΚΑΣ      12 ΕΤΩΝ   LIGHT KICK   52 ΚΙΛΑ
8.      ΜΠΕΡΜΠΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ       12  ΕΤΩΝ   LIGH T KICK   69 ΚΙΛΑ
9.      ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ      16  ΕΤΩΝ    LOW   KICK   84 ΚΙΛΑ
10.  ΑΙΒΑΖΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ       15 ΕΤΩΝ   LOW KICK    50 ΚΙΛΑ
11.  ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ       12 ΕΤΩΝ   LIGHT KICK   75 ΚΙΛΑ
12.  ΣΙΤΑΡΙΔΟΥ ΜΕΛΙΑ      11  ΕΤΩΝ  LIGHT KIC K   45 ΚΙΛΑ
13.  ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ      15 ΕΤΩΝ   LIGHT KICK   85 ΚΙΛΑ
14.  ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ      14  ΕΤΩΝ   LOW K ICK  68 ΚΙΛΑ
15.  ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ       17 ΕΤΩΝ   LOW KICK   80 ΚΙΛΑ
16.  ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ      38 ΕΤΩΝ  ΠΥΓΜΑΧΙΑ  83 ΚΙΛΑ
17.  ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ      11 ΕΤΩΝ  LIGHT KICK   50 ΚΙΛΑ
18.  ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ      16 ΕΤΩΝ   LOW KICK   85 ΚΙΛΑ
19.  ΦΑΝΗ ΜΙΧΑΕΛΑ      12 ΕΤΩΝ   LIGHT KICK   30 ΚΙΛΑ
20.  ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ       15 ΕΤΩΝ  LOW KICK  75 ΚΙΛΑ

Μετά το πέρας των αγώνων ο διοργανωτής σύλλογος Άθλος Κιλκίς με τον Εκπρόσωπο του Πουντζουκίδη Κων/νο ευχαρίστησαν όλα τα σωματεία που συμμετείχαν σε αυτήν την διοργάνωση και έδωσε υπόσχεση να κάνει κάθε προσπάθεια να καθιερωθούν αυτοί οι αγώνες ως μια διοργάνωση απόκτησης εμπειρίας για κάθε αγωνιστική σεζόν .

Ο προπονητής του Α.Σ. Άθλος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τους αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν στους αγώνες άλλα και αυτούς τους ανθρώπους που βοήθησαν να στηθεί άλλα και να εξελίχθεί ομαλά αυτή η διοργάνωση.