19/01/2021

Μετάλλια και επιτυχία για τον Νικόμαχο Βόλου

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 110 συλλόγων και 1000 αθλητών της Βορείου Ελλάδος, έγινε το 3ο Προκριματικό πρωτάθλημα στον Πολύγυρο Χαλκιδικής το Σάββατο και την Κυριακή 16-17 Δεκεμβρίου, για την συγκρότηση των κλιμακίων του 2018. Το επίπεδο των αγώνων πολύ ανεβασμένο και ο ενθουσιασμός κυριάρχησε από νωρίς το πρωί σε όλα τα ματς.Αναλυτικά το δελτίο:


» Ο Α.Σ. Νικόμαχος Βόλου έδωσε το παρών με 18 αθλητές και κατάφερε να κατακτήσει 11 μετάλλια, 4 χρυσά, 3 ασημένια, 4 χάλκινα. Άτυχες στιγμές σταμάτησαν κάποιους αθλητές πριν τα μετάλλια και άλλοι μπορούσαν καλύτερα και παραπάνω, αλλά ο σύλλογος έδειξε την δύναμη του για άλλη μια φορά και είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Χρηστάκης Βαλαντης στην κατηγορία -58 Ανδρων ο οποίος και δείχνει την διαχρονική του αξία ως αθλητής. Επίσης χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Κωστακης Νικολαος κερδίζοντας 3 αγώνες και θα αποτελεί μέλος των κλιμακίων για το 2018. Χρυσό μετάλλιο και για τον Σανιδα Νικολαο ο οποίος κέρδισε δύσκολους αντίπαλους παίζοντας τέλειο παιχνίδι. Χρυσό μετάλλιο επίσης για τον Τόρη Ευάγγελο ο οποίος εξασφάλισε μια θέση ως μέλος των κλιμακίων για το 2018.

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Αντωνίου Χρήστος μετά από πολύ ωραίους αγώνες και αυτός θα αποτελεί μέλος των κλιμακίων για το 2018. Ασημένιο μετάλλιο επίσης κατέκτησαν οι Κωστάκη Στέλλα και η Καπλάνη Μαρία και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Δαμάλας Μανώλης , Φραδέλος Χρήστος, Πούλιου Αθηνά και Σταυρογιάννη Χριστίνα, οι οποίοι αν δεν είχαν άτυχες στιγμές μπορούσαν και παραπάνω και πιστεύουμε ότι το μέλλον θα είναι διαφορετικό και καλύτερο.

Η αγωνιστική προετοιμασία θα συνεχιστεί κανονικά εντός των Εορτών αφού από πολύ νωρίς τον Ιανουάριο ξεκινούν τα πρωταθλήματα….».