25/04/2024

Η Michalakopoulos Team σε προπονητικό camp του Tomaz Barada στην Σλοβενία

Σε  ένα από τα γνωστότερα Προπονητικά Camp στον Κόσμο, με τη συμμετοχή των καλύτερων αθλητών και προπονητών Παγκοσμίως μετείχαν μέλη της Michalakopoulos team & του ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μιχαλακόπουλος έλαβε πρόσκληση από τον ίδιο τον TOMAZ BARADA να μετέχει στο Προπονητικό Camp ,το οποίο ο ίδιος διοργάνωσε στη Σλοβενία.

Έτσι την περίοδο 6-9 Μαΐου ο κ. Μιχαλακόπουλος βρέθηκε μαζί με τους μαθητές του και Παγκόσμιους

Πρωταθλητές της WAKO, Σερεμέτη και Κωτσαρίνη,στη Rogla της Σλοβενίας,μαζί με μερικά από τα σπουδαιότερα ονόματα Παγκοσμίως.

Ο ίδιος δήλωσε : «Ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση του προσωπικού  φίλου μου TOMAZ BARADA και είχαμε την τύχη να προπονούμαστε μαζί με μερικούς ΘΡΥΛΟΥΣ τόσο του Kick Boxing & της WAKO όσο και του TAEKWON DO.Αθλητές και προπονητές όπως οι TOMAZ BARADA , Stephen TAPILATU ,ISTVAN KIRALY,Bianca BARADA,Kristian JAROSZKIEVICZ και  πολλοί ακόμη Παγκόσμιοι Πρωταθλητές προπονήθηκαν μαζί μας, ανταλλάξαμε ιδέες & συμφωνήσαμε για στενότερες συνεργασίες  στο μέλλον , οι οποίες θα βοηθήσουν όχι μόνο τους δικούς μου αθλητές αλλά και σε μια πιο ευρεία έννοια όλους τους ´Ελληνες Αθλητές επιπέδου.»