04/03/2021

Η Τόλμη Κιλκίς σε camp στην Σερβία

Camp Taekwondo WTF προπονητικό πρόγραμμα από τον διοργανωτή Galeb Summer Camp διεξήχθη στη Σερβία στην πόλη Vrnjačka Banja και στο Hotel Zepter από τις 18 έως 25 Ιουλίου 2017 το 1ο Group και από 25 έως 31 Ιουλίου 2017 το 2ο Group. Εκεί συμμετείχε η Τόλμη Κιλκίς, αναλυτικά το δελτίο:


«Η συμμετοχή των κρατών ήταν 21( Σερβία, Ελλάδα, Κύπρος, Ισπανία,  Ανδόρα, Αυστρία, Αγγλία, Αμερική, Καναδάς, Ιράν, Ουκρανία, Ρωσία, Κροατία, Σλοβενία, Βοσνία, Ουγγαρία, Τουρκία, Βέλγιο, Φινλανδια, Δανία και Σουηδία) με πολλά αθλητικά Club, ενισχύοντας την προσπάθεια αυτή του διοργανωτή επί σειρά ετών με σκοπό την αναβάθμιση του αγωνιστικού τομέα και ειδικότερα του (Kyorugi) αγωνιστικού μέσα από πρακτική.

Το προπονητικό πρόγραμμα καθημερινά ήταν πρωί βράδυ με πρώτο το cadet ( παίδων ), δεύτερο ( senior ) ανδρών-γυναικών και τρίτο ( Junior) εφήβων-νεανίδων. Η ύλη σύμφωνα με την επίδοση των αθλητών-ριών εναλλασσόταν  και αποτελείτο από φυσική κατάσταση( interval ), τακτική, τεχνική και αγωνιστικό ( Kyorugi ) με πλήρη εξοπλισμό και συνθήκες πραγματικού αγώνα.

Μέσα σε αυτή τη διαδικασία διαπιστώνεις την αγωνιστική σου κατάσταση και τις δυνατότητες, προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις των πρωταθλημάτων όποιου επιπέδου και χαρακτήρα. H νέα σεζόν ξεκινάει με τα πρωταθλήματα εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και απαιτείται προετοιμασία.

Σε αυτή την άψογα οργανωμένη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 3 αθλητές: Κουτσός Αριστείδης-εφήβων, Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης και Λουκοβίτης Δημήτριος παίδων. Το προπονητικό team αποτελείτο από τους Dragan Jovic, προπονητής Galeb Tkd, τον Seyyed Nemat Khalifeh, προπονητή εθνικής πανεπιστημιακής ομάδας Ιράν και της ομάδας Azad, μιας από τις καλύτερες ομάδες στο Ιράν καθώς και τον συνεργάτη του Reza Imandezah.

Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό διότι συμμετείχαν ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι και πανευρωπαϊκοί πρωταθλητές-ριες ανεβάζοντας έτσι την ψυχολογία και το ενδιαφέρον για τη γνώση και το στόχο. Τους αθλητές συνόδευσε και στήριξε καθόλη τη χρονική διάρκεια κάθε στιγμή ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος δίνοντάς τους συγχαρητήρια για την άψογη συμπεριφορά και δυνατή παρουσία όπως και τον διοργανωτή για το επίπεδο και την ποιότητα».