05/06/2020

Ευκλέας: Τρεις αθλητές διακρίθηκαν και μοριοδοτήθηκαν

Τρεις αθλητές του Ευκλέα Λευκάδας και Νυδρίου διακρίθηκαν φέτος και μοριοδοτήθηκαν για τις επιτυχίες τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:


«Ο σύλλογος μας για άλλη μια χρονιά αποδεικνύει ότι είναι δίπλα στους αθλητές του αφού οι διακρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων, κορασίδων έφηβων – νεανίδων 2018 τρεις αθλητές μας που διακρίθηκαν  μοριοδοτήθηκαν από την ομοσπονδία για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Συγκεκριμένα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017, ο σύλλογος είχε 2 αθλητές τον Θειακό Σωκράτη και το Ζαβιτσάνο Δημήτριο που κατέκτησαν την 3η θέση. Για το 2019 έχουμε την Καλου Παναγιώτα  με  1η θέση, τον Βαγενα Θεοδωρο με  1η θέση και Θειακό Σωκράτη 3η θέση.

Συγχαρητήρια  στο Σύλλογο και στην Ομοσπονδία που στηρίζουν τους μαθητές αλλά πάνω από όλα συγχαρητήρια στους αθλητές και στο διεθνή εκπαιδευτή Καββαδία Ευστράτιο.

Ο Ευκλέας από τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2013, συμμετέχει με αθλητές που συνεχώς καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις και ταυτόχρονα αναγνωρίζονται με  την μοριοδότηση  τους από την ομοσπονδία του Tαεκβοντο».