Ευκλέας Λευκάδας: Ανεβάζουν στροφές Καλού και Ροντογιάννης

Ευκλέας Λευκάδας: Ανεβάζουν στροφές Καλού και Ροντογιάννης

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βενετίας είναι σε πρώτο πλάνο για τον σύλλογο από την Λευκάδα με δύο εκπρόσωπους. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ευκλέα. 


«Το ΔΣ συλλόγου μας σας ενημερώνει ότι η προετοιμασία των δυο αθλητών μας Καλού Παναγιώτα και Ροντογιάννη Γεώργιο συνεχίζεται εντατικά εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Jesolo, Βενετίας στις  15-23/09/2018.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δυο αθλητές μας πήραν την πρόκριση για την Εθνική Ελλάδος αφού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το Οκτώβριο του 2017 είχαν βγει πρωταθλητές στα στυλ Toy light contact &  Τoy kick light.

Σε όλη αυτή την πορεία των τριών μηνών προετοιμασίας ο σύλλογος μας είχε αρωγούς τους χορηγούς μας που μας εμπιστεύονται και στηρίζουν τα δυο παιδιά από το νόμο μας.

Τους ευχαριστούμε θερμά γιατί πραγματικά η βοήθεια τους στον εξοπλισμό των αθλητών είναι πολύ σημαντική στις μέρες μας.

Τέλος τους δυο αθλητές θα συνοδεύει ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδας ο Καββαδίας Ευστάθιος που έχει αναλάβει και την προετοιμασία τους με τη βοήθεια του Καραγιώργου Ιωάννη και άλλων αθλητών διακριθέντων σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλά αποτελέσματα.

ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ 1.ΤΟ ΠΛΑΣΤΗΡΙ. 2.ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ ΑΡΜΑΤΑΣ. 3. ΤΕΧΝΙΚΟ SUPER MARKET PROFI. 4.ΣΑΛΑΜΙ ΝΤΕΛΗΜΑΡΗΣ. 5.ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ. 6.STATHIS PLACE. 7.PONTI BEACH HOTEL. 8.TASTE & COFFEE. 9.ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ. 10.IL SAPORE. 11.ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΒΙΟΛΕΤΑ».