22/01/2021

Εορταστική εκδήλωση του Koukouletsos team στο The Fitness Experience and Spa «Evexia»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 η Χριστουγεννιάτικη  γιορτή & επίδειξη Ταεκβοντό  του Αθλητικού Αγωνιστικοί Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & του γυμναστηρίου   ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨  The Fitness Experience and Spa ¨Evexia¨ στο ¨THESSALIKON GRAND¨HOTEL .Αναλυτικά το δελτίο του Koukouletsos team.


Την εκδήλωση άνοιξε ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΪΟΣ όπου ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους καθώς και τους γονείς και φίλους του γυμναστηρίου .

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Αλεξάκος Φώτης ο δημοτικός σύμβουλος Ξυλωμένος Κων/νος ,  καθώς και οι προπονητές Ποζαπαλίδης Κων/νος από τον Αθλητ. Συλ. ¨Taekyon¨ Βόλου  ,ο κ. Παλαύρας Αποστόλης από τον Γυμν. Συλ. Τρικάλων και ο κ.  Σειρανίδης Ιωάννης από τον Σύλλογο της  Αθήνας .

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας ευχαρίστησε τον προπονητή κ. Κουκουλέτσο Βάϊο για την πρόσκληση και για την σπουδαία δουλειά που κάνει εδώ και χρόνια στον νομό μας και γενικά στην πόλη μας στο χώρο του Ταεκβοντό . Αναφέρθηκε ακόμη  για την άρτια διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταεκβοντό Εφήβων –Νεανίδων που έγινε  για πρώτη  φορά στην πόλη μας και στέφθηκε με επιτυχία αξίζει να πούμε ότι συμμετείχαν 600 αθλητές-τριες,  για τρεις μέρες ζούσαμε σε ρυθμούς Ταεκβοντό αφού  επισκεφθήκαν 2000 άτομα τον νομό μας .

Η ομάδα Demonstration του γυμναστηρίου καθώς και η μικροί αθλητές-τριες των τμημάτων παρουσίασαν  ομαδικές χορογραφίες Ταεκβοντό,   εναέρια τριπλά & τετραπλά σπασίματα ξύλων, Αυτοάμυνες , Σπάρινγκ, χαμπόν κιρούκι , αγωνιστικό Ταεκβοντό & Poomsae .

Το γυμναστήριο και το Δ.Σ. του συλλόγου  ευχαρίστησε  τους γονείς των αθλητών –τριών που παραβρίσκονται σε κάθε αθλητική δραστηριότητα των παιδιών τους καθώς για την πετυχημένη  συνεργασία που είχαν οι αθλητές-τριες με τον επίσημο προπονητή του Ταεκβοντό & καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟ ΒΑΙΟ .

Το 2016 ήταν μια λαμπρή χρονιά για τους αθλητές –τριες του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ &  του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας , κι΄ αυτό γιατί η συμμετοχή τους  στα διάφορα πρωταθλήματα τόσο στο εξωτερικό αλλά και στα  (Πανελλήνια –Διασυλλογικά κ.α.) που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό  εκπροσώπησαν επάξια την πόλη μας & τον νομό μας σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις  και κατάφεραν να διακριθούν.  Τέλος  ο προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Καρδίτσας για την παρουσία του στην εκδήλωση  καθώς και όλους τους προσκεκλημένους  .

Η βραδιά έκλεισε με επίδειξη αυτοάμυνας υψηλής τεχνικής και σπασιμάτων του κ. Κουκουλέτσου Βάϊου και  ευχήθηκε στους αθλητές-τριες του γυμναστηρίου το 2017 να είναι μια χρονιά συγκομιδής μεταλλίων και διακρίσεων τόσο για το νομό μας αλλά και για την πόλη της Καρδίτσας .