07/12/2019

Δυναμική συμμετοχή του Άθλου Κιλκίς στο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων
Στις 15/5/2016 Μάιου 2016  Κυριακή πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο της Πολίχνης το Πρωτάθλημα-Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.) .Αναλυτικά το δελτίου τύπου του Άθλου Κιλκίς.
Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα με την συμμέτοχη του φίλαθλου κόσμου άλλα και των αθλητών να είναι πολύ μεγάλη 600 ατόμων .Οι συμμετοχές ήταν ικανοποιητικές και το επίπεδο των αγώνων αρκετά υψηλό. Τα πρωταθλήματα αυτά πραγματοποιούνται με απώτερο σκοπό την απόκτηση εμπειριών από πρωτοεμφανιζόμενους αθλητές αλλά και την καταγραφή αγώνων στα πόδια έμπειρων αθλητών. 
Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχε και ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς στα αγωνιστικά στυλ του kickboxing αλλά και του Τae kwon do (w.t.f.) με τους αθλητές που αναφέρονται παρακάτω :
 
Αγώνισμα Kick Boxing
1.Δουδουλακάκης Γιάννης στην  κατηγορία έφηβων κιλά 74 στυλ low kick νίκη.
2.Σοφιανού Βαρβάρα κατηγορία γυναικών κιλά 80 στυλ low kick ανεφ.
3.Παπαδόπουλος Χαράλαμπος στην κατηγορία ανδρών κιλά 75 στυλ low kick ήττα.
4.Δημόπουλος Γιάννης στην κατηγορία ανδρών κιλά 83 στυλ low kick ισοπαλία.
5.Ακομπίαν Κων/να στην κατηγορία γυναικών κιλά 49 στυλ low kick ήττα .
6.Κραχτοπούλου Νίκη στην κατηγορία γυναικών κιλά 59 δυο αγώνες νίκη ,ισοπαλία.
7.Τσομπάνη Άννα στην κατηγορία γυναικών κιλά 68 πραγματοποίησε εντυπωσιακή νίκη απέναντι στην έμπειρη αθλήτρια Μποζιδου Νίκη (Levan Team) . Αγώνας πολύ σκληρός επαγγελματικού επίπεδου.
Οι αθλητές Κατή Δάφνη και Γεζηβεκιδης Φελιξ παρά την αρχική δήλωση τους στους αγώνες δεν προσήλθαν στους αγώνες λόγο τραυματισμού .
 
Αγώνισμα Tae kwon do χωρίς ανάδειξη νικητή.
αγωνιστήκαν οι παρακάτω αθλητές :
1.Ελευθεριαδου Ελένη Μαρία κιλά 51 ηλικία 2009
2.Δεγκιαρη Διονυσία κιλά 22 ηλικία 2009
3.Κεσιδης Δημοσθένης κιλά 24 ηλικία 2008,
4.Τιρεκιδης Μανώλης κιλά 27 ηλικία 2007
5.Πουντζουκιδης Μιχαήλ κιλά 27 ηλικία 2010
6.Σαμαρας Λευτέρης κιλά 37 ηλικία 2008
7.Πετρου Δημήτρης 30 κιλά 2009
 
Όλοι οι αθλητές του Συλλόγου Άθλος Κιλκίς πραγματοποίησαν ικανοποιητικές εμφανίσεις ανάλογου του επιπέδου και των εμπειριών του καθενός. Μετάλλια δόθηκαν σε όλους τους αθλητές ως ηθική αμοιβή για την προσπάθεια τους. Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής Πουντζουκιδης Κων/νος Δήλωσε : όλοι οι αθλητές έπαιξαν επάξια ανάλογου της δυναμικότητας και της εμπειρίας του καθενός .Είμαι πολύ περήφανος για αυτούς τους αθλητές που αγωνίζονται χάνουν-κερδίζουν μάχονται μου δίνουν χάρες λύπες αλλά αποδεικνύουν κάθε μέρα ότι είναι μαχητές των ringTaτami και όχι του καναπέ !!!!!!!!! Ευχαριστούμε τον Αρχηγό Ομάδος Μουτσακη Αναστάσιο για την πολύτιμη βοήθεια του στην προετοιμασία των αθλητών πριν των αγώνα .