Διεθνές σπάρινγκ από το Koukouletsos Team

Διεθνές σπάρινγκ από το Koukouletsos Team

Με πρωτοβουλία του γυμναστηρίου Κουκουλέτσος the fitness experience and Spa Evexia και του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας  διοργανώνεται  στις 26-27 Ιανουαρίου 2019 διήμερη αγωνιστική προετοιμασία & Sparing διακεκριμένων αθλητών-τριών του  Ταεκβοντό από όλη την Ελλάδα & το εξωτερικό στην Λ. Πλαστήρα στην Καρδίτσα . Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Μια ιδέα του Νικόλαου Πλαστήρα δημιούργησε στον ορεινό όγκο των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας την πανέμορφη ομώνυμη λίμνη. Ο συνδυασμός της στεριάς με τη λίμνη, τα μικρά φιόρδ που έχουν σχηματιστεί, η βλάστηση που την περιβάλει και ο χρωματισμός που ποικίλει ανάλογα με την εποχή και τις καιρικές συνθήκες, διαμορφώνουν ένα συναρπαστικό και μαγευτικό τοπίο που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Εδώ σ’ αυτή την μαγευτική περιοχή μας  φιλοξενούμε και τo  καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα για 9η  συνεχόμενη χρονιά την προετοιμασία των πρωταθλητών –τριών των Συλλόγων της Ελλάδος & εξωτερικού μαζί με τους πρωταθλητές -τριες του γυμναστηρίου Κουκουλέτσος & του τοπικού Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό  Καρδίτσας .         

Για 2 μέρες 150 αθλητές-τριες από όλη την  Ελλάδα και συγκεκριμένα  από  Αθήνα , Θεσσαλονίκη, Βόλος, Ιωάννινα,  Λάρισα , Λάμια, , Καρδίτσα  και από το εξωτερικό Βουλγαρία ,Κύπρο  και με συμμετοχή αθλητών-τριών  του  γυμναστηρίου,  θα κάνουν την αγωνιστική τους προετοιμασία στις ιδανικές συνθήκες που διαθέτει λίμνη αλλά και ένα περιβάλλον διαφορετικό από την καθημερινότητα προπόνησης του γυμναστηρίου .

Στόχος είναι η σωστή προετοιμασία των αθλητών-τριών  σε ένα περιβάλλον που για αυτή την εποχή  είναι ότι  καλύτερο από πλευράς καιρικών συνθηκών αλλά είναι  και η ευκαιρία  κάποιοι που δεν έχουν επισκεφθεί τον νομό μας  να γνωρίσουν από κοντά τα μαγευτικά τοπία του τόπου μας   .

Το ξενοδοχείο ¨ ΚΑΖΑΡΜΑ¨  μαζί με συνεργασία τα καταλύματα, ΑΪΟΛΙΔΕΣ θα φιλοξενήσουν  την προετοιμασία των αθλητών –τριών  που βρίσκονται  στο γραφικό χωριό Καλύβια Πεζούλας και με θέα την Λίμνη Πλαστήρα και την  Οροσειρά των Αγράφων .

Το πρόγραμμα προπόνησης περιλαμβάνει τετράωρη προπόνηση το Σάββατο τεχνικών αγώνων (στόχους & θώρακες) & αγώνες με ηλεκτρονικούς θώρακες  στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΚΑΖΑΡΜΑ & δίωρη την Κυριακή δίωρη πρωινή προπόνηση ,θα χωριστούν σε δυο γκρουπ Παίδες – Κορασίδες και Έφηβοι –Νεανίδες & Άνδρες –Γυναίκες μαζί .

Οι αθλητές–τριες θα διδαχτούν τις νέες  αλλαγές που έγιναν στο αγωνιστικό  Ταεκβοντό από τον προπονητή του Ταεκβοντό & καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλακών Καρδίτσας  κ. Βάϊο Κουκουλέτσο  .

Ευχαριστούμε της τοπικές επιχειρήσεις του νομού μας Γυμναστήριο Κουκουλέτσος, Φρουταγορά Πατσιούρας Θωμάς και τα ξενοδοχεία ΑΪΟΛΙΔΕΣ & ΚΑΖΑΡΜΑ  για  την βοήθεια και υλοποίησης του 9th International Taekwondo Winter  Camp  2019 Ταεκβοντό Λίμνης Πλαστήρας».