Βραβεύτηκαν οι αθλητές του Ευκλέα Λευκάδας

Βραβεύτηκαν οι αθλητές του Ευκλέα Λευκάδας

Ο σύλλογος βραβεύτηκε για τις διακρίσεις των αθλητών του στην εκδήλωση της περιφερειακής ενότητας Λευκάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση. 


«Στη συγκεκριμένη εκδήλωση βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές της Λευκάδας ξεκινώντας από την ολυμπιονίκη Μαρούλη Έλενα η οποία αγωνίζεται με την εθνική ομάδα των HΠA στην ελεύθερη πάλη καθώς και πολλοί αθλητές διακριθέντες του στίβου και της ιστιοπλοΐας ανάμεσα και οι 11 αθλητές του συλλόγου μας που έχουν καταξιωθεί πανελληνίως αλλά και διεθνώς.

Το ίδιο βραβεύτηκαν και οι καλύτεροι σύλλογοι όπως του στίβου Λευκάδας του μπάσκετ που είναι σε επίπεδο Α1 και ο Ευκλέας ο οποίος από το 2010 διακρίνεται στις υψηλότερες θέσεις.

Συγχαρητήρια στους 11 αθλητές μας για τις διακρίσεις τους τα έτη 2015 /2016/2017.

Σε αύτη την εκδήλωση παρευρέθηκαν  και βράβευσαν τους αθλητές ο περιφερειάρχης ιονίων νήσων κος Γαλιάτσατος, ο αντιπεριφερειάρχης κος Χαλίκιας, ο βουλευτής Λευκάδας κος Καββαδάς, ο δημαρχος Λευκάδας κος Δρακονταειδής, ο δήμαρχος Μεγανησίου κος Δάγλας Παύλος,  εκπρόσωποι της εκκλησίας, του δημοτικού συμβουλίου καθώς και του περιφερειακού συμβουλίου, του εμπορικού επιμελητηρίου Λευκάδας, ο σύμβουλος αθλητισμού του δήμου Λευκάδας, κος Πολίτης Σπυρίδων.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές της πρωτοβουλίας αυτής και συγκεκριμένα στην κα Kατωπόδη Λουκία καθώς και στο Διεθνή εκπαιδευτή Καββαδία Ευστάθιο για την ατέρμονη προσπάθεια από το 2010 για να φτάσει ο σύλλογος μας τόσο ψηλά.

Οι βραβευθέντες αθλητές καθώς και 20 αθλητές του συλλόγου μας πραγματοποίησαν  μια μικρή επίδειξη Ταεκβοντο μπροστά στο κοινό, δείγμα της άριστης δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο μας».