Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας: Προετοιμασία με Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας: Προετοιμασία με Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Προετοιμασία με τον Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρο Νικολαΐδη θα πραγματοποιήσουν γνωστοί σύλλογοι.


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με πρωτοβουλία των Αθλητικών Αγωνιστικών Συλλόγων Ταεκβοντό Καρδίτσας, Λάρισας & Νέας Ιωνίας Βόλου διοργανώνεται από τις 28 – 31 Αυγούστου 2018 η αγωνιστική προετοιμασία διακεκριμένων αθλητών-τριών του Ταεκβοντό από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό στην Λ. Πλαστήρα.

Μια ιδέα του Νικόλαου Πλαστήρα δημιούργησε στον ορεινό όγκο των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας την πανέμορφη ομώνυμη λίμνη. Ο συνδυασμός της στεριάς με τη λίμνη, τα μικρά φιόρδ που έχουν σχηματιστεί, η βλάστηση που την περιβάλλει και ο χρωματισμός που ποικίλει ανάλογα με την εποχή και τις καιρικές συνθήκες, διαμορφώνουν ένα συναρπαστικό και μαγευτικό τοπίο που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Εδώ σ’ αυτή την μαγευτική περιοχή μας φιλοξενούμαι για 9η συνεχόμενη χρονιά την προετοιμασία των πρωταθλητών –τριών των Συλλόγων της Ελλάδος και του εξωτερικού μαζί με τους πρωταθλητές-τριες του τοπικού Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας .

Για 4 μέρες περίπου 100 αθλητές-τριες από όλη την Ελλάδα & Βουλγαρία ( Αθήνα , Θεσσαλονίκη ,Κυπαρίσσια,Λάρισα Βόλο Τρίκαλα, Χαλκίδα & Φιλιππούπολη) θα κάνουν την αγωνιστική τους προετοιμασία στις ιδανικές συνθήκες που διαθέτει λίμνη αλλά και ένα περιβάλλον διαφορετικό από την καθημερινότητα προπόνησης του γυμναστηρίου .

Στόχος είναι η σωστή προετοιμασία των αθλητών-τριών σε ένα περιβάλλον που για αυτή την εποχή είναι ότι καλύτερο από πλευράς καιρικών συνθηκών αλλά είναι και η ευκαιρία κάποιοι που δεν έχουν επισκεφθεί τον νομό μας να γνωρίσουν από κοντά τα μαγευτικά τοπία του τόπου μας . Το ξενοδοχείο ¨KAZARMA¨***** θα φιλοξενήσει την προετοιμασία των αθλητών –τριών που βρίσκεται στη δυτική πλευρά της λίμνης Πλαστήρα, στο χωριό Καλύβια Φυλακτής .

Την προετοιμασία των αθλητών-τριών θα επιμεληθεί ο δυο φορές Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης μαζι με τον προπονητή & καθηγ. Αυτοάμυνας Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. Κουκουλέτσο Βάϊο .Το πρόγραμμα προπόνησης περιλαμβάνει πρωινό τρέξιμο ,στον παραλίμνιο ποδηλατοδρόμο & τετράωρη καθημερινή προπόνηση τεχνικών αγώνων (στόχους & θώρακες) & αγώνες με ηλεκτρονικούς θώρακες στην αίθουσα του ξενοδοχείου ,καθώς και διαφορετικές δραστηριότητες της λίμνης Πλαστήρα (Ιππασία , τοξοβολία, water bike, ποδόσφαιρο, μπάσκετ , mountain bike στον ποδηλατοδρόμο και κολύμβηση . Ευχαριστούμαι πολύ και της τοπικές επιχειρήσεις του νομού μας Γυμναστήριο ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨, ΦΡΟΥΤΟΑΓΟΡΑ Πατσιούρας Θωμάς και το ξενοδοχείο ΚΑΖΑΡΜΑ για την βοήθεια και υλοποίησης του 9th Summer Camp Ταεκβοντό Λίμνης Πλαστήρας.«