Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας: Πάει Βουλγαρία η ομάδα του Κουκουλέτσου

Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας: Πάει Βουλγαρία η ομάδα του Κουκουλέτσου

Στη Βουλγαρία θα ταξιδέψει ο Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας για να συμμετέχει σε διεθνές τουρνουά tae kwon do αυτό το σαββατοκύριακο. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Βουλγάρικη Ομοσπονδία Ταεκβοντό διοργανώνει το  Sofia Open G1  International Tournament Taekwondo  στην Σόφια το σαββατοκύριακο   4 & 5 Μαρτίου 2017.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο στάδιο “Arena” Sprots hall και με ώρα έναρξης των αγώνων  και τις δυο ημέρες 09.00 π.μ.

Οι κατηγορίες που θα διεξαχθούνε είναι Παίδων-Κορασίδων ,Εφήβων –Νεανίδων & Ανδρών –Γυναικών  και κάτοχοι (8 κουπ και άνω)  . Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή   στο πρωτάθλημα  αφού θα λάβουν μέρος 1000 αθλητές-τριες από 25 διαφορά κράτη της γειτονικής χώρας.

Οι αθλητές-τριες  του  Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη  του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience and Spa Evexia θα συμμετάσχουν  στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Βουλγαρίας με τους παρακάτω αθλητές-τριες :  Σίμου Μαρία & Χαλιαμάλιας Αθανάσιος . Με πρωτοβουλία  του προπονητού κ. Κουκουλέτσου Βάϊου η αποστολή  ξεκίνησε χθες παρασκευή  το πρωί 7 ώρα, με αθλητές-τριες  από Καρπενήσι, Θεσσαλονίκη, Τύρναβο  Βόλο & Καρδίτσα θα ταξιδέψουν όλοι μαζί για την στην Σόφια η αποστολή ξεκίνησε  από το Γυμναστήριο ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ.

 Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ θα συνοδεύσει ως αρχηγός αποστολής της ομάδας 50  αθλητές-τριες και γονείς θα παραβρεθούνε  στους  παραπάνω αγώνες.

Η  αγωνιστική  προετοιμασία των  αθλητών –τριών & η εμπειρία τους θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Σόφιας .

 Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους παραπάνω αθλητές-τριες Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας που θα εκπροσωπήσουνε τον νομό μας στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Σόφια της Βουλγαρίας.»