Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας: Με 110 αθλητές στην αγωνιστική ημερίδα

Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας: Με 110 αθλητές στην αγωνιστική ημερίδα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύλλογος του κ. Κουκουλέτσου με αφορμή τη συμμετοχή του στην αγωνιστική ημερίδα που θα γίνει στην πόλη της Καρδίτσας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Για δεύτερη φορά πραγματοποιείται  αγωνιστική ημερίδα στην πόλη της Καρδίτσας  ύστερα από πρωτοβουλία του  του Δήμου Καρδίτσας & Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας και με την με υποστήριξη και άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και του Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας. 

Οι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας και με ώρα έναρξης από τις 10:00π.μ. μέχρι τις 18:00μ.μ..

∆ικαίωµα συμμετοχής έχουν οι αθλητές–τριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους µέλη της ΕΛΟΤ. Και οι αθλητές όλων των κατηγοριών πρέπει να είναι κάτοχοι 9ο κουπ και άνω. Κάθε ηλικία θα αγωνιστεί ξεχωριστά σύμφωνα με την κατηγορία βάρους.

Η διάρκεια του αγώνα καθορίζεται στους 2 γύρους των 2 λεπτών µε ½ λεπτό διάλειµµα σε όλες τις κατηγορίες . Σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα, ο Αλυτάρχης των αγώνων θα έχει το δικαίωνα  διαμόρφωσης του χρόνου διεξαγωγής. Οι  αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα µε τους κανονισμούς της WTF.

Οι διαιτητές που θα διαιτητεύσουν είναι επίσημη διαιτητές της Ε.ΤΑ.Β.Ε. και  σταλθήκαν από την υπεύθυνη διαιτησίας της Ε.ΤΑ.Β.Ε .

Σκοπός  της δραστηριότητας αυτής είναι οι μικροί μας αθλητές-τριες να αποκομίσουν όσο τον δυνατόν περισσότερα οφέλη και είναι μια γιορτή για τα μικρά παιδιά με στόχο να γνωρίσουν από κοντά το Ολυμπιακό Άθλημα Ταεκβοντό. Είναι μια αγωνιστική ημερίδα που απευθύνεται μόνο σε αρχαρίους αθλητές-τριες , με μοναδικό σκοπό την αποκόμιση αγωνιστικών εμπειριών.

Σε όλους τους αγωνιζόμενους θα δοθεί Μετάλλιο  & Δίπλωμα συμμετοχής.

Ο Αθλητικός Αγωνιστικός σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας θα συμμετάσχει με 110 αθλητές-τριες  που θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν το βάπτισμα για πρώτη φορά  την γεύση του Ολυμπιακού αθλήματος.

Ο προπονητής του Συλλόγου κ. Κουκουλέτσος Βάιος θα κοτσάρει τους μαθητές του και με την βοήθεια των έμπειρων αθλητών του.

Θα είναι μια τέλεια διοργάνωση αφού θα συμμετάσχουν πάνω 300 μικροί  αθλητές-τριες  και από 15 Συλλόγους με στόχο να κερδίσουν μια αγωνιστική  εμπειρία και παράλληλα  να γνωρίσουν και να επισκεφτούν  από κοντά τον νομό μας και τα αξιοθέατα .

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Καρδίτσας & Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας για την δραστηριότητα που στηρίζει  τον αθλητισμό και το Ολυμπιακό Άθλημα Ταεκβοντό καθώς και τους υποστηρικτές της αγωνιστικής ημερίδας  :  Γυμναστήριο ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ , AVANTI ,  BROTHERS , Τζαμπάτο Coffe , Mikel Coffe  , Nickμικρομαγειρέματα & Patsiouras Fruit  .

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλο το κοινό της Καρδίτσας.»

 

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Ρωσίδα Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κρατούμενος πυγμάχος «μοιράζει ξάπλες» σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους στην φυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK