20/10/2020

Α.Σ Δίας Λάρισας: Στην Σερβία η βασική προετοιμασία

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Τη βασική του προετοιμασία ξεκίνησε ο Α.Σ. Δίας Λάρισας στη Σερβία, όπου δυο αθλητές συμμετείχαν στο καμπ ανάμεσα σε Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους πρωταθλητές, μετά από πρόσκληση του διοργανωτή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


»Οι επίλεκτοι αθλητές, για μια εβδομάδα, συμμετείχαν σε ένα εντατικό πρόγραμμα διπλών προπονήσεων και θεωρητικής ανάλυσης τακτικών αγώνων, χτίζοντας τη νέα σεζόν και το μέλλον.

Στο καμπ, προπονούνταν τρεις Ολυμπιονίκες, δέκα παγκόσμιοι πρωταθλητές, δέκα αθλητές που ανήκουν στην ελίτ του αθλήματος και συμμετέχουν στα Γκραν Πρι (συμμετέχουν οι 32 πρώτοι αθλητές, από το κόσμο) και αρκετοί ακόμη ηπειρωτικοί και εθνικοί πρωταθλητές, μ’ αυτό το τρόπο είχαν την δυνατότητα να γνωρίζουν και να προπονηθούν με τα ινδάλματά τους.

Επίσης, συμμετείχαν αρκετές εθνικές ομάδες, πραγματοποιώντας και αυτές το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους για τη σεζόν που ξεκινάει, για την Ολυμπιάδα Νέων που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο και για όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις της σεζόν.

Οι προπονήσεις και εγγραφές, του συλλόγου έχουν ξεκινήσει και σας περιμένουμε να γνωρίσετε το Ολυμπιακό άθλημα του Ταεκβοντο και να θέσουμε στόχους, για τα παιδιά σας. «Επιλέγω Υπεύθυνα, το μέλλον των παιδιών μου». Για πληροφορίες-εγγραφές θα στο τηλέφωνο 2410-610165 ή στις εγκαταστάσεις του συλλόγου».