24/01/2021

Α.Σ Δίας: Με δύο χρυσά μετάλλια επέστρεψε από την Κύπρο

Στο διεθνές βαθμολογούμενο πρωτάθλημα (για την παγκόσμια και εθνική κατάταξη) της Κύπρου, συμμετείχε ο Α.Σ. Δίας Λάρισας με τέσσερις αθλητές κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια και μια 5η θέση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Στην πρώτη θέση κατέκτησαν οι Πράπας Ι. στην κατηγορία -51 κιλά εφήβων μετά από 3 νίκες, δείχνοντας την υπεροχή του στην κατηγορία του, επίσης χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και η Πετράκου Χρ. στην κατηγορία -59 κιλά νεανίδων μετά από 3 νίκες, σε ισάριθμους αγώνες. Και οι δυο αθλητές, έβαλαν τις βάσεις τους, για την εισαγωγή τους στην εθνική ομάδα το 2020 για το Παγκόσμια πρωτάθλημα που θα διοργανωθεί.

Την 5η θέση κατέκτησε η Τσακίρη Παν. η μικρότερη ηλικιακά στην κατηγορία της, δείχνοντας τις προϋποθέσεις για το μέλλον και θέτοντας νέους στόχους για τα επόμενα χρόνια.

Τέλος, η αθλήτρια Καλτέκη Φ. πραγματοποίησε αξιόλογη εμφάνιση, κάνοντας την εμφάνιση της στην μεγάλη κατηγορία, Ολυμπιακή κατηγορία Γυναικών, χάνοντας στις λεπτομέρειες από το νούμερο 7 της παγκόσμιας κατάταξης. Να σημειωθεί ότι στην διοργάνωση συμμετείχαν 600 αθλητές απ’ όλο το κόσμο (Αμερική, Πουέρτο Ρίκο, Κόστα Ρίκα και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες), ξεκινώντας την συλλογή βαθμών για την Ολυμπιάδα του 2020 από την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Το Δ.Σ.  του συλλόγου, θέλει να συγχαρεί όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους, τους γονείς που υποστηρίζουν κάθε βήμα τους και όλους τους επιστημονικούς συνεργάτες του συλλόγου, που καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι εγγραφές στο σύλλογο συνεχίζονται κανονικά, όλο το χρόνο και πραγματοποιούνται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή), μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2410-610615. Επιλέγω με υπευθυνότητα το μέλλον των παιδιών μου. Επιλέγω Α.Σ Δίας Λάρισας».