22/01/2021

Απονομές διεθνών διπλωμάτων για αθλητές των Gerontis Fighters

Την ιδιαίτερη χαρά είχαν πριν από λίγες ημέρες αθλητές των Gerontis Fighters, να πάρουν  στα χέρια τους τα διεθνείς διπλώματα Dan,  εκδιδόμενα από την παγκόσμια ομοσπονδία Taekwondo ITF. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ανάμεσα σε αυτούς ένας έφηβος αθλητής, ο οποίος έχει κυριολεκτικά πραγματοποιήσει έναν άθλο στο κομμάτι του πρωταθλητισμού. Με συνεχής προπονήσεις, έχει βελτιώσει θεαματικά την φυσική και τεχνική του κατάσταση, φτάνοντας στο σημείο να μπορεί να ανταγωνιστεί αθλητές με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από ότι διαθέτει ο ίδιος. Ο λόγος για τον Λιαπάκη Ιωάννη, που μας έχει χαρίσει ήδη αρκετά μετάλλια σε επίσημα πρωταθλήματα. Πλέον κατέκτησε το 2ο Διεθνές δίπλωμα Dan, από την παγκόσμια ομοσπονδία  taekwondo.  Πάντα δίπλα στον προπονητή του κ. Γεροντή έχει παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες και σεμινάρια που θα του δώσουν μια θετική ώθηση προς τον στόχο του. 
   Επίσης ο έφηβος αθλητής Καραντινάκης Μιχαήλ, έχει συμμετάσχει σε πλήθος πρωταθλημάτων με αρκετές διακρίσεις. Η ενασχόλησή του με το άθλημα μετράει αρκετά έτη και η πορεία του για το μέλλον προβλέπεται ανοδική. Έλαβε το 1ο Διεθνές δίπλωμα Dan. Τα συγχαρητήρια φυσικά, αξίζουν και στους  γονείς των δύο νεαρών αθλητών για την αμέριστη στήριξή τους.
   Επιπλέον η κα. Παπανικολάου Ζωή, η οποία έχει τον δύσκολο ρόλο της αθλήτριας, πραγματοποιεί προπονήσεις με τα παιδιά και τον σύζυγο της όπου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να ενταχθεί πλήρως στους ρυθμούς της απαιτητικής προπόνησης. Η κα. Ζωή έλαβε το 1ο της Διεθνές δίπλωμα Dan.
  Όπως και η κα. Αράπογλου Χρυσούλα, που δίνει το παρόν στις προπονήσεις ως αθλήτρια τα τελευταία έτη,  πάντα με τα παιδιά της, έλαβε το 1ο Διεθνές δίπλωμα Dan, από την παγκόσμια ομοσπονδία taekwondo .
  Ο δάσκαλος κ. Γεροντής Ιωάννης καθώς και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συγχαίρει θερμά όλους τους προαναφερόμενους αθλητές για τις επιτυχίες τους. Η νέα αγωνιστική περίοδος αναμένεται απαιτητική βρίσκοντας τους Gerontis Fighters σε προετοιμασία για τα αναμενόμενα πρωταθλήματα.
Συγχαρητήρια σε όλους».