20/04/2024

Έτοιμες για παραλία: Πέντε καυτές Ελληνίδες με σούπερ κορμιά!

Μετά το άρθρο «μάχιμες και στην παραλία» πέρασαν περίπου δύο καλοκαίρια για να κάνουμε ένα νέο εγχείρημα με τις πιο καυτές Ελληνίδες fighter που διαθέτουν τα απόλυτα κορμιά για την παραλία. Λίγο πριν εκπνεύσει ο Ιούλιος και μπούμε δυναμικά στον Αύγουστο, άπαντες σκεφτόμαστε διακοπές, θάλασσα, ήλιο και πέντε γυναίκες που δεν θα ξεχάσεις ποτέ.

Σταθερή αξία στην πεντάδα μας η Μαριάννα Καλέργη που προσφέρει μπόλικο υλικό αυτή την περίοδο για τους λάτρεις του ωραίου. Τρία νέα πρόσωπα στην πεντάδα μας και μία έκπληξη κλείνουν το γκρουπ. Η Δανάη Φινέ πέρα από την αγωνιστική της φόρμα που την έχουν κάνει ελκυστική στην Βρετανική αγορά του Kickboxing είναι και σε εξαιρετική σωματική φόρμα με το ωραίο κορμί που διαθέτει. Δυνατή επιλογή και η Χριστίνα Καμενίτσα που δείχνει στα καλύτερα της ενώ η κατακτήτρια των ΜΜΑ Φωτεινή Κρομμύδα δείχνει κι αυτή στα high της!

Η έκπληξη που λέγαμε έρχεται από τον χώρο του Tae Kwon Do με την Μαρίνα Δημητροπούλου μετά την συμμετοχή της με την Εθνική ομάδα στο Μπακού, να βγαίνει στις παραλίες και να μας χαρίζει όμορφα στιγμιότυπα. Πάμε να τις δούμε!

Δανάη Φινέ

Xριστίνα Καμενίτσα

Φωτεινή Κρομμύδα

Mαριάννα Καλέργη

Mαρίνα Δημητροπούλου