20/04/2021

Άθλος Κιλκίς: Συμμετοχή στο Hwarang Kinder Games

Στις 2 Ιουνίου ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε φιλικό πρωτάθλημα Ταε κβο ντο στο κλειστό στάδιο στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης για τις ηλικίες από 2004 έως 2013 γεννηθέντων με την ονομασία Hwarang Kinder Games. Αναλυτικά το δελτίο του Άθλου Κιλκίς. 


Η συμμετοχή αθλητών από Σωματεία της Βόρειας Ελλάδας ήταν μεγάλη γι’ αυτό και η χρήση πολλών αγωνιστικών τερέν στο στάδιο της Σταυρούπολης για την γρηγορότερη ροή και την λιγότερη ταλαιπωρία των μικρών αθλητών των σωματείων.

Οι διοργανώσεις αυτές πραγματοποιούνται για την ένταξη των μικρών αθλητών κάθε σωματείου στην έννοιά των αγώνων και την απόκτησης εμπειρίας για την μετέπειτα συμμετοχή τους στις επίσημες διοργανώσεις.

Από τον Αθλητικό σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές .

1. ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ κιλά -18 ηλικίας 2011
2. ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ κιλά -22 ηλικίας 2011
3. ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ κιλά -20 ηλικίας 2012
4. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ κιλά +65 ηλικίας 2007
5. ΔΕΓΚΙΑΡΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ κιλά -33 ηλικίας 2009
6. ΓΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΣΗΣ κιλά -20 ηλικίας 2012
7. ΡΑΚΙΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΗΡΩ κιλά -40 ηλικίας 2009

Ο προπονητής του συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδης Κων/νος, και ο Αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των μικρών αθλητών του σωματείου , συγχαίροντας παράλληλα όλους τους αθλητές για τις εμφανίσεις τους.

Τέλος ο προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε :

«Όλοι οι αθλητές του tae kwon do έχουν μόνο έναν δρόμο για να βελτιωθούν και να αυξήσουν την απόδοση τους στο άθλημα αυτό, και ο δρόμος αυτός είναι οι αγώνες και η συνεχής προπόνηση . Κλείνοντας ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τους γονείς των αθλητών για την συνεχή εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο του αλλά και την Αθλήτρια μας Σοφιανού Βαρβάρα που ακολούθησε την αποστολή των μικρών αθλητών»,