14/11/2019

Tragakis Studio

👊 Boxing / Krav Maga / Sanda
Διεύθυνση: Δήμητρας 11,Άγιος Δημήτριος
Τηλ.: 210 97 67 458
Κιν.: 6932 222 535

Αθλητικός Σύλλογος «Φίλοι Κ. Κυπριώτη»,είναι το πρώτο όνομα που πήρε το 1997 στην μνήμη του Master Κ. Κυπριώτη και αποτελούσε μια σχολή στις αρχές στις οποίες εκείνος πίστευε. Το όνομα αυτό διατηρήθηκε μέχρι και στις αρχές του 2012. Σήμερα πλέον αναγεννημένος με την ονομασία Tragakis Studio , πήρε το όνομα του από τον εκπαιδευτή Κ. Πέτρο Τραγάκη , με βάση τις διαφορετικές δραστηριότητες που ακολουθεί ο ίδιος σαν επαγγελματίας εκπαιδευτής για την ανάπτυξη και την σωστή προώθηση των πολεμικών τεχνών που διδάσκονται στην σχολή.

Η σχολή προσφέρει τμήματα Tang Soo Do για όλες τις ηλικίες ακόμα και προσχολικής ηλικίας στο τμήμα των «Μικρών Δράκων» από ηλικίες 3,5 χρονών έως 6 ενώ λειτουργεί και τμήμα αποκλειστικά για γυναίκες, ενηλίκων ,αλλά και SANDA κινέζικου κικ μπόξ. Κυρίαρχοι στόχοι μας είναι η σωματική ανάπτυξη παράλληλα με την σωστή καλλιέργεια του χαρακτήρα. Μέσα από την άσκηση παροτρύνουμε τους μαθητές να είναι συνεπείς και συγκεντρωμένοι, βοηθώντας τους έτσι να αναπτύξουν την αυτοπειθαρχία τους .

Little Dragons (Μικροί Δράκοι) Μικροί στην κυριολεξία μα Δράκοι πραγματικά τα παιδάκια που ξεκινούν σε μία ηλικία μόλις 3,5 χρονών και χάρη στην φοβερή ενέργεια που έχουν ,δημιουργήθηκε το ειδικό πρόγραμμα μας το οποίο διδάσκει τις θετικές αξίες των μαχητικών τεχνών όπως είναι η αυτοπειθαρχία, η υπομονή, η συγκέντρωση, ο αυτοέλεγχος και ένα υγιές γυμνασμένο σώμα, μέσα από διαφορετικές δραστηριότητες που έχουν σαν βάση το παιχνίδι αλλά προσαρμοσμένο μέσα σε κανόνες που προάγουν και τις αξίες των πολεμικών τεχνών ,όπως πειθαρχία ,σεβασμός, υπακοή στους γονείς και σωστή συμπεριφορά. Το ειδικό προσχολικό μας πρόγραμμα δεν περιορίζεται μόνο στην ‘’αυτο-άμυνα’’ αλλά είναι μία ολοκληρωμένη αναπτυξιακή διαδικασία. Τα παιδιά, μαθαίνοντας μέσα από μία ευχάριστη διαδικασία την κορεάτικη τέχνη Tang Soo Do, εξασκούνται στις βασικές τεχνικές της τέχνης, λειτουργώντας σαν θεμέλια, όπου χτίζουμε νέες ικανότητες, αναπτύσσοντας την ισορροπία και τον συνδυαστικό έλεγχο του σώματος των παιδιών.

Δευτέρα-Παρασκευή
16:00 – 23:00

Σάββατο

17:00 – 19:00

 

ΔΑΣΚΑΛΟΣ

Ο Πέτρος Τραγάκης γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου του 1980. Η πρώτη του επαφή με τις πολεμικές τέχνες έγινε τον Ιανουάριο του 1992 σε μια σχολή Tang Soo Do  στον  ‘Αγιο Δημήτριο, με Εκπαιδευτή τον Μaster Κώστα Κυπριώτη. Μέχρι και το 1995 συνεχίζει να εκπαιδεύεται στην σχολή ώσπου ένα δυστύχημα, χρέωσε τον Δάσκαλο του, με την ίδια του την ζωή . Το 1997 ιδρύεται ο Αθλητικός Σύλλογος Καράτε «Φίλοι Κ. Κυπριώτη» και ξεκινά να διδάσκει εκεί.

Αργότερα συμμετέχει σε πανελλήνια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπου κατακτά αμέτρητες διακρίσεις στο μαχητικό κομμάτι του Tang Soo Do ( Sparring ) , στην τεχνική  (Hyungs ) και στα όπλα.

Το 2005 αποφασίζει να ασχοληθεί, παράλληλα, και με το Kick Βoxing  στην ακαδημία «ΕΥΜΑΧΟΣ» με δάσκαλο τον Αντώνη Ολιβώτο και το 2009 με την βοήθεια του Προέδρου της Ελληνικής ομοσπονδίας Wu Shu Kung Fu  κ. Λάμπρου Σταμούλη γίνεται εκπαιδευτής στο Sanda(Chinese Kickboxing).Επίσης τo 2011 κατακτά το βαθμό του 4ου Dan στο Tang Soo Do.

To 2012 ιδρύει την σχολή πολεμικών τεχνών “Tragakis Studio” στον Άγιο Δημήτριο, εντάσσοντας μέσα σε αυτή ποικίλες πολεμικές τέχνες όπως Tang Soo Do, Sanda, Qingda, Ju-Jitsu, Μεσαιωνική Ξιφασκία και Γυναικεία Αυτοάμυνα.Επίσης στα μέσα του 2012 επιλέγεται από την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών “Coriolanos” για να διδάξει την κινέζικη πολεμική τέχνη Sanda καθώς και την γυναικεία αυτοάμυνα.Tαυτόχρονα γίνεται εκπαιδευτής Στελεχών Υπηρεσιών Ασφάλειας.

Ο Πέτρος Τραγάκης από το 2003 εώς και σήμερα παρακολουθεί τα 5ήμερα σεμινάρια  Master’s Clinics  της World Tang Soo Do Association σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και διεξάγει ανά έτος  διάφορα σεμινάρια όπως  «Αυτοάμυνα Στον Δρόμο» και « Ki Kong Στην Πράξη» . Επίσης είναι προπονητής της ομάδας “P.Tragakis Power Team” της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Coriolanos  και κάθε χρόνο συμμετέχει με τις ομάδες του στα πρωταθλήματα της World Tang Soo Do Association και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wu Shu Kung Fu.