20/04/2024

Αθλητικός Σύλλογος Σότοκαν Καράτε Zanshin Dojo

👊 Karate
Διεύθυνση: Dojo Π. Φαλήρου: Μαβίλη 3 - Dojo Πετρούπολης: Κεφαλληνίας 77
Τηλ.: 2114 044 453 (Φαλήρου) - 2114 208 150 (Πετρούπολης)
Κιν.: 6986 125 180 - 6936 040 380

Ο Αθλητικός Σύλλογος Shotakan Karate Π. Φαλήρου (Zanshin Dojo) ιδρύθηκε το 2014. Ο σκοπός ίδρυσης του είναι η προώθηση των πολεμικών τεχνών και δή του SHOTOKAN KARATE το οποίο έγινε ολυμπιακό άθλημα και θα δώσει το παρόν στο Τόκιο το 2020. Από το Σεπτέμβριο του 2021 λειτουργεί και 2ο Dojo στην περιοχή της Πετρούπολης!

Οι εκπαιδευτές του συλλόγου με δεκαπενταετή εμπειρία διδασκαλίας σε όλες τις ηλικίες θα μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους στην επόμενη γενιά αθλητών και πρωταθλητών.Oι άρτιες εγκαταστάσεις του πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για την σωστή εκγύμναση των αθλητών, ειδικό αντικραδασμικό πάτωμα (tatami), κλιματισμό, αποδυτήρια με ντούς ανδρών, γυναικών καθώς και ξεχωριστά w.c.

Προπονητές

Αλέξανδρος Ζάνκοβιτς και Νικόλαος Κουζέλης Πτυχιούχοι προπονητές από την Γ.Γ.Α. και κάτοχοι 5ου DAN στο Shotokan Karate. Έχουν τελέσει επί χρόνια μέλη της Εθνικής Ομάδας S.K.I.F. με διακρίσεις και συμμετοχές σε KATA και KUMITE σε εθνικό, Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο. Η πολυετής πείρα τους στον χώρο των πολεμικών τεχνών και ιδιαίτερα στο SHOTOKAN KARATE DΟ σε συνδυασμό με την ικανότητα μετάδοσης του αθλητικού ιδεώδους και το αίσθημα ευθύνης κυρίως απέναντι στη νέα γενιά, εγγυάται και εξασφαλίζει στο μέγιστο την σωστή εκγύμναση και προετοιμασία κάθε αθλητή και αθλήτριας.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 4 ΕΤΩΝ. ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΡΙΩN, ΗΜΙΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ, ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.(ΠΑΙΔΙΚΟ-ΕΦΗΒΙΚΟ-ΕΝΗΛΙΚΩΝ).

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ, ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά : 17:30-22:30

Dojo Πετρούπολης

Κεφαλληνίας 77, Πετρούπολη

Πολεμικές Τέχνες

(Παιδικό από 4 ετών – Εφηβικό – Ενηλίκων)

  • Shotokan karate