14/11/2019

Α.Σ ΘΗΣΕΑΣ

👊 Tae Kwon Do / Hapkido
Διεύθυνση: 1.Σωκράτους 11, Καλλιθέα - 2.Λασκαρίδου 45, Καλλιθέα
Τηλ.: 210 95 80 207
Κιν.: 6972 228 444 - 6977 817 834

Ο Α.Σ ΘΗΣΕΑΣ ιδρύθηκε το 2003. Σε αυτα τα χρονια της παρουσιας του , εχει καταφερει να γινει ενας απο τους μεγαλυτερους συλλογους στην Καλλιθεα και το κυριωτερο να εμφυσησει την αγαπη για τον Αθλητισμο και ιδιαιτερα για το TAEKWONDO σε εκατονταδες μικρα παιδια αλλα και να φερει τους γονεις τους κοντα στον συλλογο ετσι ωστε ολοι να νοιωθουν και να βιωνουν ενεργα την ενταξη τους στην ΜΕΓΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΘΗΣΕΑ!!!

Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ 2003 -ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ειναι πιστοποιημενος συλλογος με αθλητικη ιδιοτητα απο την Γενικη Γραμματεια Αθλητισμου και μελος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (ΕΛΟΤ).

Εχει συνεχη συμμετοχη ,απο την ιδρυση του εως και σημερα στα Ενωσιακα και Πανελληνια Πρωταθληματα και Κυπελλα , με δεκαδες επιτυχιες στο ενεργητικο του.

Συμμετεχει με τους Αθλητες και τους Προπονητες του σε ολα τα επιμορφωτικα σεμιναρια της Ελληνικης, Ευρωπαικης και της Παγκοσμιας Ομοσπονδιας TAEKWONDO.

Η προπονηση των Αθλητων του ,γινεται βαση της Αθλητικης Επιστημης , οπως αυτη διδασκεται στο ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ και στα μεγαλυτερα Πανεπιστημια της Κορεας, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ για καθε ηλικιακη ομαδα! Προπονητές του συλλόγου είναι οι Μπουραζάνης Παναγιώτης και Βαλατσούκης Φίλιππος.

Η αγάπη τους για αυτή την ξεχωριστή μαχητική τέχνη και το τόσο μοναδικό Ολυμπιακό άθλημα, ώθησε τους δύο Δασκάλους να συνεργαστούν για να μεταδώσουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους, σε όσους θέλουν να μοιραστούν μαζί τους το κοινό πάθος που λέγεται TAE KWON DO!

Τι είναι το TaeKwonDo!

To TaeKwonDo είναι μια αρχαία Κορεάτικη μαχητική τέχνη, που με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ.
Είναι το άθλημα εκείνο που χάρισε στην χώρα μας Χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο Σύνδεϊ, δύο αργυρά μετάλλια στην Ολυμπιάδα της Αθήνας και ένα αργυρό στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, καθώς επίσης και πάμπολλες διακρίσεις, σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα.

Σε ποιους απευθύνεται το TaeKwonDo:

Το TaeKwonDo απευθύνεται σε όλους. Σε παιδιά από 4-18 χρονών αλλά και, σε πιο «μεγάλα» παιδιά.
Αντίθετα με άλλα ατομικά ή ομαδικά αθλήματα, το TaeKwonDo δεν σταματάει στα 30, αλλά υπάρχουν φορές, όπου τότε μόλις ξεκινάει!

Όλοι οι μεγάλοι δάσκαλοι διαφορετικών πολεμικών τεχνών, ιστορικοί και ανθρωπολόγοι, παραδέχονται ότι:»Οι ρίζες όλων των πολεμικών τεχνών βρίσκονται στην Αρχαία Ελλάδα»

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά την πιο διάσημη μαχητική τέχνη που συνδυάζει:

ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΣΜΟ

Στην σύγχρονη εποχή, ο αθλητισμός είναι βασική προϋπόθεση για την σωστή ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών.

Το TaeKwonDo συνδυάζει στη φιλοσοφία του την πειθαρχία, τον αυτοσεβασμό, την αυτοεκτίμηση, τον αυτοέλεγχο και την εμπιστοσύνη, στοιχεία τα οποία ολοκληρώνουν ένα άτομο με σκοπό να ενταχθεί με περισσότερα εφόδια στο κοινωνικό σύνολο.

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

HAPKIDO
Μία ακόμη δυναμική, μαχητική τέχνη από την Κορέα! Το Hapkido επικεντρώνεται στην άμυνα και όχι στην επίθεση. Ο αθλητής αναπτύσσει την ικανότητα να παραμένει ψύχραιμος υπό όλες τις περιστάσεις και μέσο κυκλικών κινήσεων, λαβών και χτυπημάτων, εκμεταλλεύεται την δύναμη και την ορμή του αντιπάλου, προς όφελός του.Με το Hapkido, ακόμη και ο πιο αδύναμος σωματικά, καταφέρνει να ακινητοποιήσει «γίγαντες».

IAIDO
Στον Α.Σ. Θησέα 2003 λειτουργεί και τμήμα Iaido, της παραδοσιακής Ιαπωνικής ξιφασκίας, αποκλειστικά και μόνο για ενήλικες.Ακολουθεί το σύστημα της Eλληνικής Ομοσπονδίας Iaido (E.O.K.I.N.), μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Iaido (Ε.Ι.Α.)

Οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ

viografika a.s thisea

Ωράρια

  • 17:00-18:00 ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (4 και 5 ετων)
  • 18:00-19:00 TAEKWONDO
  • 19:00-20:00 TAEKWONDO
  • 20:00-21:30 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
  • 21:30-22:30 και 22:30-23:30 ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ TAEKWONDO – HAPKIDO -IAIDO

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΑ

Σωκράτους 11, Καλλιθέα

Λασκαρίδου 45, Καλλιθέα