15/07/2020

Αθλητικός Σύλλογος Σάτζα

👊 Tae Kwon Do / Hapkido / Tang Soo Do / Haedong Kumdo
Διεύθυνση: Γιασεμιών & Μ.Μπότσαρη 53, Χαλάνδρι
Τηλ.: 210 68 94 436
Κιν.: 6944 827 069
Web site: www.satza.gr

Ο Αθλητικός Σύλλογος Σάτζα ιδρύθηκε το 2005 από τη Δήμητρα Κοροκίδα (7o DAN στο Tae Kwon Do) η οποία είναι και προπονήτρια του συλλόγου. Ο σύλλογος είναι αναγνωρισμένος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και εγγεγραμμένο μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.). Δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο του TAE KWON DO, παραδοσιακό και Ολυμπιακό άθλημα, όπως επίσης και σε άλλες τρεις κορεάτικες πολεμικές τέχνες (HAPKIDO, TANG SOO DO, HAEDONG KUMDO) συμμετέχοντας σε αγώνες τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο.

Η εξάσκηση στις παραπάνω πολεμικές τέχνες δίνει σε άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου τη δυνατότητα να γυμνάσουν όλο το σώμα βελτιώνοντας την ευλυγισία, την ευκινησία, την δύναμη, τη φυσική κατάσταση και να μάθουν παραδοσιακές τεχνικές αυτοάμυνας. Οι πολεμικές τέχνες είναι μια ολοκληρωμένη μορφή άσκησης που βελτιώνει όχι μόνο τη σωματική, αλλά και την ψυχική και πνευματική κατάσταση του ανθρώπου.

Φιλοσοφία του συλλόγου είναι η σωστή εκμάθηση των πολεμικών τεχνών με απώτερο σκοπό την αγάπη του ασκούμενου για αυτές και περαιτέρω ενασχόλησή του ως τρόπος ζωής.