Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών Αθλημάτων Αίγινας

Boxing / Kickboxing
Διεύθυνση: Αφαίας 72,Αίγινα
Κιν.: 6942 902 749

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών Αθλημάτων Αίγινας ιδρύθηκε στις 8.3.16 ο όποιος και λειτουργεί με έδρα την Αίγινα στην οδό Αφαίας 72 με προπονητή τον κ. Λαμπρό Σταμούλη.

Είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος που στόχο έχει να εκπαιδεύσει τα μέλη του στην τέχνη του kickboxing και της πυγμαχίας καθώς και να τους διδάξει τις βασικές γνώσεις της αυτοάμυνας. Ο σύλλογος απευθύνεται σε ανθρώπους που απλά αναζητούν αποτελεσματικούς τρόπους εκγύμνασης και ενδυνάμωσης μέσα από ένα ασφαλή και σωστά δομημένο τεχνικά μάθημα. Ωστόσο υποστηρίζει τόσο τα ερασιτεχνικά τμήματα όσο και τους επαγγελματίες αθλητές.

Ο σύλλογος έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει σε πανελλήνια πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Οι αθλητές μας μέσα από την εξέλιξη των βαθμίδων πιστοποίησης (εξετάσεις ζωνών) έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν την μαύρη ζώνη!

Τα τμήματα χωρίζονται σε:

  • παιδικό ηλικίας 5-11
  • ανδρών-γυναικών
  • αρχαρίων-αγωνιστικό

Ο προπονητής του συλλόγου κ. Λαμπρός Σταμούλης είναι κάτοχος μαύρης ζώνης και 2 dan από την παγκόσμια ομοσπονδία kick box (w. a. k. o) με πολλές διακρίσεις στην αγωνιστική του καριέρα.

Με εμπειρία άνω των 50 αγώνων στο ενεργητικό του έχει συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες επίλεκτων αθλητών, έχει κατακτήσει την 1η θέση στα πανελλήνια πρωταθλήματα του 2014 και του 2015, την 2η θέση στο πανευρωπαϊκό τουρνουά του 2015.

Είναι πτυχιούχος προπονητής αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ. Γ. Α) και αναγνωρισμένος διαιτητής και προπονητής από την πανελλήνια ομοσπονδία kick boxing (Π. Ο. Κ) και από την παγκόσμια ομοσπονδία kick boxing (w. a. k. o).