Αθλητικός Σύλλογος Αχίλλειος (Ashihara Karate Kaikan N.I.K.O)

Karate / Kickboxing
Διεύθυνση: Σόλωνος 23,Κιάτο
Τηλ.: 2742 022 223

Το dojo λειτουργεί ως Αθλητικός Σύλλογος με την επωνυμία Αχίλλειος Ακαδημία Μαχητικών Αθλημάτων που σκοπό έχει την εκμάθηση & άθληση των αθλημάτων Ashihara Karate Knock Down, Ashihara Kick Boxing, της Σκοποβολής κ.λ.π. και την συγκρότηση αυτών σε αγωνιστικές ομάδες.

Η ακαδημία είναι αναγνωρισμένη από την Γ.Γ.Α. και μέλος των ομοσπονδιών για τα αθλήματα που καλλιεργεί. Διαθέτει στα μέλη του και αίθουσα  προπόνησης μυικής ενδυνάμωσης και σωματικής διάπλασης.

Διοικείται από πενταμελές συμβούλιο ενώ προπονητής υπεύθυνος dojo &σύμβουλος για αθλητικά θέματα είναι ο Αλεξόπουλος Νίκος Διπλωματούχος Προπονητής Γ.Γ.Α. Branch του Ashihara karate kaikan.

Πολεμικές Τέχνες

  • Ashihara Karate
  • Kickboxing

Άλλες Υπηρεσίες

  • Μυική ενδυνάμωση
  • Σκοποβολή

 

Βιογραφικό Sensei Αλεξόπουλος Νίκος

Ο sensei Αλεξόπουλος Νίκος γεννήθηκε το Μάρτιο του 1964 και ξεκίνησε μαχητικές τέχνες τον Αύγουστο του 1980 με Kyokushin kai karate σε προπόνησης που έκανε ο shixan Selwyn jones 4 dan. Μετά από συνεχόμενη και σκληρή  προπόνηση κατέστη  ικανός για 1 dan μαύρη  ζώνη τον Απρίλιο του 1986 ,λίγο καιρό μετά ανοίγει το πρώτο  του dojo στο Κιάτο Κορινθίας.Συμμετείχε ενεργά στον αγωνιστικό διοικητικό και  διαιτητικό  τομέα  στην υπό  δημιουργία ομοσπονδία του shidokan Ελλάδος. Είχε  συμμετοχή σε πρωταθλήματα με κορυφαίο το πανιαπωνικό του shidokan στο Tokιo το  1989. Κρίνετε ικανός για 2 dan το 1989  από τον ιδρυτή του shidokan. Το 1992 ασχολείται  με το shito ryu karate φθάνοντας μέχρι το 2 dan της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (EΛ.Ο.Κ.)Το 1994  περνά την σχολή  προπονητών της ΕΛ.Ο.Κ. και  παίρνει άδεια  εξασκήσεως επαγγέλματος από την Γενική Γραμματεία  Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.).Το 1998  κρίνετε ικανός για 3 dan από την  επιτροπή  του Ελληνικού shidokan . Το 2003 με  της  αλλαγές που γίνονται αποχωρεί  από  το Eλληνικό shidokan και ασχολείται  με  το Ashihara karate όπου το 2007 γίνετε επίσημος αντιπρόσωπος (Branch) για τον Ελληνικό  Χώρο της New International karate Ashihara Karate kaikan με kancho τον Hidenori Ashihara   γιό του ιδρυτή του Αshihara Κarate . Το 2011 περνά μετά από εξετάσεις ενώπιον του κάνσο στο 2 dan Ashihara Karate και στο kick Boxing από την Π.Ο.Κ. και το 2012 γίνεται εκπαιδευτής της σκοποβολής από την ΣΚ.Ο.Ε. . Έχει προπονηθεί  με αθλητές του thai Boxing , ζιου ζίτσου , Κενπο , και  Ταε κβο ντο αποχτώντας πλούσια εμπειρία  από αυτά  τα συστήματα. Διδάσκει στο dojo του  Κιάτου της τεχνοτροπίες  Knock down,ippon ,& kick Boxing.