27/04/2024

Ο Mayweather, τα ναρκωτικά και το μεγάλο… αστέρι! (VIDEO)

O Floyd Mayweather, μπορεί να είναι ένας από τους πιο μισητούς ανθρώπους στον κόσμο, παρ’ όλα αυτά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι τη δεδομένη στιγμή είναι ο καλύτερος εν ενεργεία μποξέρ…

Πώς όμως ο «Money» διαμόρφωσε τον… ατίθασο χαρακτήρα του; Πώς ο 35χρονος πλέον Mayweather βγήκε από την κόλαση των ναρκωτικών και πλέον δεν ξέρει τι έχει;… Το fightsports.gr πραγματοποιεί αφιέρωμα:

Μόνο και μόνο το στατιστικό του ως επαγγελματίας πυγμαχίας φτάνει για να αντιληφθείς το τεράστιο μέγεθός του: 43-43-26-0… Ο Floyd δεν έχει καταφέρει να χάσει ποτέ στην επαγγελματική του καριέρα! Σαφώς, όπως αναφέραμε και παραπάνω είναι ο πιο επιτυχημένος μποξέρ εν ενεργεία, αφού… παρέα με τις νίκες του έρχονται και οι οκτώ παγκόσμιοι τίτλοι σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες. Κι όμως ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει καταφέρει να κάνει πολλούς να τον μισούν θανάσιμα κι άλλους να τον συμπαθούν έως και να τον ζηλεύουν… ελαφρώς!

Ο Mayweather πέρασε τα χειρότερα δυνατά παιδικά χρόνια… Μπορεί να μεγάλωσε σε μία πυγμαχική οικογένεια, παρ’ όλα αυτά οι κακές παρέες και η εθισμένη στα ναρκωτικά μητέρα του, δεν άργησαν να τον παρασύρουν! Ο “Pretty Boy” ξεκίνησε στο… άνθος της ηλικίας του τα ναρκωτικά, κι αμέσως μάλιστα με ηρωίνη! Αμέσως μετά το θάνατο της μάνας του, από AIDS, τα πράγματα… έστρωσαν και η γιαγιά του, που ανέλαβε την κηδεμονία του, διέκρινε πρώτη το τεράστιο ταλέντο του.

«Η γιαγιά μου ήξερε…»

Μόλις ο Mayweather μεγάλωσε αρκετά ώστε να μπορεί να δουλέψει, τράβηξε στη γιαγιά του για να της πει πως πρέπει να βρει δουλειά, η απάντηση της: «Τι λες αγόρι μου; Εσύ απλά συνέχισε να προπονείσαι…»

Έτσι κι έγινε, ο Floyd δεν βγήκε ποτέ ξανά από το γυμναστήριο του προπονητή και πατέρα του, φτάνοντας έτσι σε αυτό που είναι σήμερα, ενώ νωρίτερα κατέκτησε και ένα χάλκινο μετάλλιο στην Ολυμπιάδα της Ατλάντα το 1996.

«Κανείς δεν με καταλαβαίνει»

Ερωτηθείς σχετικά με τη συμπεριφορά του και το γεγονός ότι μερικές φορές ξεφεύγει… Τρανταχτό παράδειγμα οι πάρα πολλές συλλήψεις και η επίθεση στην κοπέλα του που λίγο έλειψε να της σφηνώσει το κεφάλι ανάμεσα στην πόρτα του ασανσέρ. Ο “Pretty Boy” απάντησε: «Κανείς δεν καταλαβαίνει τι έχω περάσει στη ζωή μου… Έχασα ανθρώπους που αγαπούσα και γλίτωσα από τα ναρκωτικά χάρη σε θαύμα. Κανείς από εσάς δεν ξέρει τι είναι να κοιμάσαι μέσα σ’ ένα σπίτι χωρίς ηλεκτρικό και θέρμανση, ενώ για να ζεσταθείς πρέπει να κρατάς συνέχεια αγκαλιά τη μητέρα σου. Κι όταν την χάνεις απλά κρυώνεις…»