20/04/2024

Βλαντιμίρ Πούτιν: Η «πολεμική μηχανή» της KGB κατακτάει τον κόσμο!

Ο πλανήτης βρίσκεται σε μία από τις χειρότερες καμπές της ιστορίας του… Ο «ψυχρός» πόλεμος δείχνει να αναβιώνει με κεντρικούς πρωταγωνιστές τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο πρώτος με τις πολεμικές τέχνες δεν έχει καμία επαφή, οπότε θα τον αφήσουμε στην άκρη ο δεύτερος όμως αν τα βάλει κανείς κάτω μπορεί εύκολα να τον χαρακτηρίσει «πολεμική μηχανή», απ’όλες τις πλευρές.

Ο Πούτιν είναι μάστερ στο Τζούντο, ενώ παράλληλα λατρεύει το Σάμπο και κάθε στυλ μάχης που περιέχει… χειροπάλη. Σημειώνεται ότι ο Πούτιν όντας αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών της χώρας του (KGB νυν FSB), οι… κακές οι γλώσσες αναφέρουν ότι εκτός από καλός πράκτορας ήταν και φοβερός εκπαιδευτής, πράγμα που τον έκανε εξαιρετικό… παραγωγό νέων αξιωματικών.

Η αγάπη του Πούτιν για τις πολεμικές τέχνες είναι δύσκολο να κρυφτεί και χάρη στο γεγονός ότι βοηθάει όλους τους διακριθέντες μαχητές της χώρας του όπως ο Emelianenko και ο Khasikov τους οποίους έβαλε στην κυβέρνηση. Επίσης, ο πρόεδρος της «Κόκκινης Αρκούδας» δίνει σχεδόν πάντα το «παρών» σε όλα τα μεγάλα event της πατρίδας του και συχνά πυκνά ανεβαίνει στο ρινγκ για βραβεύσεις και δηλώσεις.

http://www.youtube.com/watch?v=dYtDQ_t-_HQ