23/04/2024

Λούης Μαρκουλιάς: Στο Fight Lab γίνεσαι καλύτερος αθλητής και άνθρωπος

Ο «στρατιώτης» του Fight Lab μίλησε αποκλειστικά στο Fightsports.gr για τους λόγους που επέλεξε να μπει στην ομάδα του Χρήστους Σαλατά, για ποιο λόγο κατέληξε στο Muay Thai και για τις ερχόμενες αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις του Λούη Μαρκουλιά. Αναλυτικά:

Λούη προπονείσαι σε μία δυνατή σχολή όπως το Fight Lab. Ποιος ήταν ο λόγος που την επέλεξες και έπαιξε ρόλο η παρουσία του Χρήστου Σαλατά;

Ο λόγος που επέλεξα να προπονούμε στο Fight Lab ήταν εξαρχής ο δάσκαλος μου Χρήστος Σαλατάς ο οποίος μου έβγαλε την θετική του ενέργεια και επιδιώκει καθημερινά να με κάνει καλύτερο αθλητή αλλά και άνθρωπο, για αυτό κέρδισε και την εμπιστοσύνη μου

Έχεις συναθλητές τοπ ονόματα όπως η Παπαχρυσάνθου και ο Κουκουφίκης. Αυτό σε βοηθάει και στην δική σου πορεία στο thai;

Ναι βέβαια το ότι προπονούμε καθημερινά με αθλητές υψηλού επιπέδου οι οποίοι είναι top στην Ελλάδα και στην Ευρώπη αυτό με βοηθά και εμένα στην πορεία και την εξέλιξη μου καθώς με συμβουλεύουν από τις πολλές δικές τους εμπειρίες. Επίσης δεν είναι μόνο το ότι με βοηθάνε να βελτιωθώ αλλά είναι και μία ομάδα που τους νιώθω σαν οικογένεια μου πλέoν.

Για ποιο λόγο επέλεξες το muay thai και όχι κάποια άλλη πολεμική τέχνη;

 Επέλεξα το Muay Thai γιατί πιστεύω είναι το πιο ολοκληρωμένο άθλημα στην όρθια μάχη και γιατί δεν κερδίζει ο πιο δυνατός αλλά ο πιο έξυπνος.

Πως θα χαρακτήριζες με τρεις λέξεις την ομάδα σου;

Ομαδικότητα – Ενθάρρυνση – Σεβασμός

Πότε θα σε δούμε στο ρινγκ;

Στο ρινγκ θα με δείτε στις 26 Ιουνίου στο OpenChampionship όπου θα αγωνιστώ με όρους K1.

Κάνε thai με τους top

Fightlab