19/04/2024

21 Μαϊου Πανελλήνιο κύπελλο Muay Thai

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που αφορά τον Πανελλήνιο Κύπελλο Muay Thai που θα γίνει 21 Μαΐου.

«Ο κλάδος άθλησης muay thai της Π.Ο.Κ. προσκαλεί εσάς και τους αθλητές σας να συμμετέχετε στο πανελλήνιο κύπελλο muay thai. O κλάδος άθλησης είναι ένα ανεξάρτητο και ξεχωριστό κομμάτι της ΠΟΚ, με σκοπό αυστηρά την προώθηση του muay thai, αποτελούμενος αποκλειστικά από ανθρώπους του χώρου αυτού.

Το πανελλήνιο κύπελλο muay thai απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικους, γυναίκες και άντρες, αρχάριους και προχωρημένους αθλητές .θα πραγματοποιηθεί σε μια μέρα με αγώνες knock out, πυραμιδικά έως που στο τέλος θα μένει μόνο ένας αθλητής όπου θα ανακηρύσσεται Κυπελλούχος και θα βραβεύεται με το κύπελλο της διοργάνωσης.

Επίσης θα βραβευτούν με κύπελλο το καλύτερο wai kru και η καλύτερη τεχνική. Η συμμετοχή σας είναι σημαντική για την εξέλιξη και τη προώθηση του αθλήματος .Συμμετοχές έως Τετάρτη 18 Μαΐου 2016.Ο Γιώργος Σενεκίδης μαζί  με τον Κ.Θεοδουλου τονΝ.Αργυροπουλο,Π.Τσεκουρα,Ι.Λαμπρου κ Ν.Γλυκη κάνουν αυτή την προσπάθεια…Υπάρχει ήδη στήριξη κ συνεργασία με τις μεγαλύτερες σχολές muaythai στην Ελλάδα που έχουν παντού διακρίσεις οπότε το θέαμα κ η σωστή δουλειά με σκοπό την ανάδειξη του αθλήματος, θα είναι πρώτος στόχος».