29/03/2024

Φανταστικός Wayne Parr στα 41 του χρόνια με ιπτάμενες γυριστές κλωτσιές στο κλουβί

Στο Caged Muay Thai 10 βρέθηκε πριν από μία εβδομάδα ο θρύλος της Αυστραλίας John Wayne Parr,όπου έδωσε μία φοβερή μάχη με τον James Heelan από την Ιρλανδία. 


Ο πολύπειρος μαχητής αγωνίστηκε σε κλουβί και ξεσήκωσε το κοινό με τα εντυπωσιακά του χτυπήματα, κερδίζοντας μάλιστα με ομόφωνη απόφαση. Ο ίδιος μετά το παιχνίδι μίλησε για την αιματηρή μάχη που τον δυσκόλεψε.

«Κέρδισα αλλά πληγώθηκα αρκετά. Ήταν διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά μου ήταν δύσκολο να δω από την στιγμή που χτύπησα στο μάτι και έτρεχε αίμα. Όλα όμως είναι μέρος της δουλειάς μου». 

Small highlight of my fight Friday. Thought I would experiment with some old school tricks pretending I was still in my early 20’s. Was fun to get airborne again with some of the techniques 😊.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Wayne Parr 🇦🇺 (@johnwayneparr) στις

O John Wayne «The Gunslinger» Parr είναι γεννημένος το 1976 στην Αυστραλία και έχει αγωνιστεί στα στυλ του kickboxing, της πυγμαχίας και του thai. Είναι 10 φορές πρωταθλητής κόσμου και όλοι θυμούνται τις επικές του μάχες με τον δικό μας Μιχάλη Ζαμπίδη, που για τον Iron Mike ήταν ίσως οι πιο δύσκολες της καριέρας του. Μάλιστα είναι 2-1 υπέρ του Αυστραλού στα μεταξύ τους παιχνίδια, ενώ το 2016 κέρδισε και τον Παύλο Καπώνη.