25/04/2024

Φανή Πελούμπη: Το κάνω επειδή το αγαπάω(VIDEO)

Η Φανή Πελούμπη σε μία συνέντευξη από καρδιάς, μας μιλάει για όλους και για όλα, χωρίς να… μασάει τα λόγια της. Η αθλήτρια του Muay Thai επισημαίνει πως στην Ελλάδα δεν αναγνωρίζει κανείς τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών, για το ταξίδι και τους αγώνες στην Ταϊλάνδη αλλά και την Μαριάννα Καλλέργη…

Αναλυτικά η συνέντευξη της Φανής Πελούμπη στο Fightsports. gr:

Φανή σε καλωσορίζουμε στο Fightsports. gr και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Πως αποφάσισες να ξεκινήσεις ένα τόσο σκληρό άθλημα;
Είχα δει αγώνες και εντυπωσιάστηκα πολύ και έτσι πήγα και γράφτηκα στον αθλητικό σύλλογο «Παναθήναια», στον δάσκαλο μου Βαγγέλη Ξανθάκη.
Πως αποφάσισες να πάς στην Ταϊλάνδη και πως πας έως τώρα εκεί;
Γινόταν το παγκόσμιο πρωτάθλημα King Birthday και έτσι αποφάσισα να πάω και να παίξω. Έπαιξα αγώνα πριν τρεις μέρες. Είμαι μισό μήνα εδώ και έχω κάνει τρεις αγώνες, με δύο νίκες, 1 Κ.0, και μία ήττα!!!
Είσαι πικραμένη από κάποιους στην Ελλάδα, θεωρείς ότι δεν υπάρχει αναγνώριση των προσπαθειών σας;
Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν είναι αναγνωρισμένο το άθλημα, ούτε κι εγώ, πέρα απ’ αυτό όμως, κάνω κάτι το οποίο αγαπάω. Όσο περνούν όμως τα χρόνια τα πράγμα για μένα γίνονται όλο και πιο δύσκολα γιατί μεγαλώνω και μία αναγνώριση θα ήταν κάτι σημαντικό για μένα.
Ποιες αθλήτριες ξεχωρίζεις στην Ελλάδα;
Θα μιλήσω για το muay thai, ξεκινώντας από την αδερφή μου Κωνσταντίνα Πελούμπη η οποία έχει προσφέρει κι αυτή στο άθλημα. Η Έμι Κουγιουμτζόγλου μου αρέσει γιατεί είναι μία αθλήτρια χαμηλών τόνων, πέρα από καλή αθλήτρια. Δεν μου έρχετε καμία άλλη στο μυαλό.
Θα σε δούμε σε κάποιο αγώνα εδώ στην Ελλάδας
Είχαν κάνει μία πρόταση πριν φύγω για Ταϊλάνδη, όταν θα επιστρέψω θα την εξετάσω, αν ισχύει ακόμα φυσικά. Πρόκειται για ξένη αθλήτρια.
Με την Μαριάννα Καλλέργη θα ήσουν «ανοιχτή» να αγωνιστείς;
Βεβαίως και θα ξαναέπαιζα με την Καλλέργη, εάν έπεφτε στην κατηγορία μου… Αλλιώς αν το θέλουν τόσο πολύ, ας είναι σε ότι κιλά θέλει, φτάνει να με πληρώσουν καλά….
Πως φαντάζεσαι το κλείσιμο και την συνέχεια της καριέρας σου σε άλλο πόστο;
 Δεν έχω φανταστεί ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει αυτό, δεν το θέλω δηλαδή, αλλά όταν έρθει η ώρα θέλω να παίξω ένα μεγάλο ματς και να δώσω όλο μου τον εαυτό. Μελλοντικά φαντάζομαι να προπονώ πολλούς νέους αθλητές- πρωταθλητές που θα έχω βγάλει ως δασκάλα…