28/03/2024

Φανή Πελούμπη: Νίκη στο Muay Hardcore

Η Πελούμπη εξαργυρώνει την μεγάλη εμπειρία της στα ρινγκ καθώς καταφέρνει να αγωνίζεται μέχρι σήμερα σε υψηλό επίπεδο

Νίκη εκτός συνόρων πέτυχε η Φανή Πελούμπη που αγωνίστηκε στο Muay Hardcore και κατέκτησε τη νίκη. Η έμπειρη thai fighter αντιμετώπισε την Lomanee και επικράτησε μετά από σκληρή μάχη.

Η Πελούμπη έχει κάνει μία σπουδαία πορεία στο Muay Thai όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Να θυμίσουμε πως στην συγκεκριμένη διοργάνωση είχε κερδίσει πριν από λίγο καιρό και ο Άγγελος Γιακουμής. Μετά το ματς η Πελούμπη σε ανακοίνωση της μίλησε για δικαίωση των προσπαθειών της.

«Κατάφερα να φέρω νίκη στον αγώνα μου στο Muay Hardcore κάτι που ήρθε από πολύ δουλειά, όπως πάντα κάνω για κάθε μου αγώνα μου αλλά και με πολύ πείσμα για προηγούμενους αγώνες που θεωρώ ότι είχα αδικηθεί.
 
Δεν τα παρατάω ποτέ μέχρι να πάρω αυτό που θέλω ή δικαιωματικά μου ανήκει και όσες φορές και να με ρίξουν κάτω άλλες τόσες εγώ θα σηκώνομαι και όσο μιλάνε για την ηλικία μου άλλες τόσες εγώ θα τους αποδεικνύω ότι μπορώ να είμαι αντάξια και με μια 20 άρα.
 
Σημασία έχει όταν ανεβαίνεις στο ρινγκ να κάνεις έναν ίσο αγώνα, δυνατό είτε το αποτέλεσμα είναι νίκη είτε ήττα», τόνισε μεταξύ άλλων.