20/04/2024

Το παιχνίδι με τον Evan Jay’s κυνηγάει ο Σαρκίρης

Όπως αποκάλυψε ο προπονητής του Νάσος Αργυρόπουλος σε πρόσφατη ανακοίνωση, ο Κώστας Σαρκίρης θα κυνηγήσει από τον Σεπτέμβριο τον Βρετανό πρωταθλητή. 


Μάλιστα κόουτς ταλαντούχου μαχητή αποκαλύπτει πως έγινε πρόταση για το παιχνίδι ωστόσο η συμμετοχή του Σαρκίρη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Μuay Thai μεταθέτει το παιχνίδι λίγους μήνες αργότερα.

«Βασική προϋπόθεση της συμφωνίας μου με το βρετανικό promotion για να αγωνιστεί ο Kώστας Σαρκίρης στο MTGP 26 ήταν σε περίπτωση νίκης του Σαρκ , να αγωνιστεί με το καλύτερο ανερχόμενο Βρετανό αθλητή Muaythai τον Evan Jay’s.

Προς τιμήν των διοργανωτών Παύλου Καπώνη και Philip Tieu η πρόταση έγινε , προκειμένου να κλείσει ο μεγάλος αγώνας στις 13 Ιουλίου στο Λονδίνο. Ευχαριστώ και τους δύο που τιμούν το λόγο και τη συμφωνία τους εντούτοις ο Κωνσταντίνος θα πρέπει να συμμετέχει με την Εθνική Ελλάδος Muaythai στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στην Ταϊλάνδη 21 Ιουλίου.

Επειδή η συμμετοχή στην Εθνική μας είναι όχι μόνο αναγκαία αλλά και ηθικό μας χρέος , δεσμεύομαι να κλείσει ο αγώνας με την πρώτη ευκαιρία μετά το Σεπτέμβριο», τόνισε μεταξύ άλλων.