19/04/2024

Το νέο πρόγραμμα του Diamond Camp

Το νέο πρόγραμμα ανακοίνωσε το Diamond Camp για το δεύτερο μισό της σεζόν του 2019. 


Ο σύλλογος μάλιστα επιφυλάσσει μία έκπληξη στους ασκούμενους. Αναλυτικά:

«Σε μία πολύ έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα για το Muaythai προχώρησε η oμαδα του Diamond Camp στις σχολές σε Αθήνα και Κρήτη.

Έβαλαν μέσα στο πρόγραμμα και στις διδακτικές ώρες των σχολών τους τις… IFMA classes. Τι πάει να πει αυτό; Εξειδικευμένες ώρες κατά τις οποίες οι μαθητές των σχολών θα διδάσκονται το αγωνιστικό στυλ και την αγωνιστική κουλτούρα που επικρατεί στα Πανελλήνια και Παγκόσμια πρωταθλήματα που διεξάγονται με τους κανονισμούς της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Muaythai αλλά και της αναγνωρισμένης από την Ολυμπιακή επιτροπή IFMA.

Έτσι προσφέρουν στους μαθητές τους την μέγιστη δυνατή εκπαίδευση κάτω από τις καλύτερες ρεαλιστικές συνθήκες με απώτερο σκοπό και στόχο οι μαθητές τους να μπορούν αποτελεσματικότερα να διεκδικήσουν διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδος στο αγωνιστικό στυλ του αθλήματος του Muaythai και συνάμα να κερδίσουν μόρια ή και την άνευ εξετάσεων εισαγωγή τους σε οποιαδήποτε Πανεπιστημιακή σχολή στην Ελλάδα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τους αθλητές του Diamond Camp να λαμβάνουν παγκόσμια διάκριση, με τελευταίο παράδειγμα τον μαθητή της σχολής, Παντελή Σαμπροβαλακη, ο οποίος κατάφερε εκτός από την διάκριση που πήρε, να κερδίσει και την άνευ όρων εισαγωγή του σε πανεπιστήμιο! IFMA classes λοιπόν και περιμένουμε τα καλύτερα».