29/03/2024

Τα… έσπασε το «Fight with Respect» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοίνωση εκδόθηκε από τους διοργανωτές του «Fight with Respect» που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των φαν του Muay Thai. Οι αγώνες έγιναν το Σάββατο στο κλειστό του Στρέφη και άρεσαν πολύ γι’αυτό και άλλωστε όπως θα διαβάσετε και στην ανακοίνωση το ραντεβού με την επόμενη αθλητική συνάντηση δεν αργεί:

«60 αγώνες , 120 αθλητές και παρουσία περισσότερων από 20 σχολές πανελλαδικά είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στη διοργάνωση του FWR (Fight with Respect) στο κλειστό του Στρέφη το Σάββατο που μας πέρασε (26/3/2016).

Η διοργάνωση, κατά κοινή ομολογία όλων των συμμετεχόντων, στέφθηκε με επιτυχία και αγκαλιάστηκε θερμά από τους πολλούς θεατές που βρέθηκαν εκεί όλες τις ώρες που διήρκεσαν οι αγώνες.

Ο παλμός του γηπέδου, ο σεβασμός των αθλητών στους «πρόσκαιρους αντιπάλους» τους και η ομορφιά του Μuay Τhai μας κέρδισαν όλους. Τι πιο όμορφο από το να παίζει ένας αθλητής σε ένα γεμάτο γήπεδο από κόσμο που φτιάχνει μια τέλεια ατμόσφαιρα!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές που συμμετείχαν στη διοργάνωση για την συνολική τους παρουσία, τις σχολές* που μας “εμπιστεύθηκαν”, τους χορηγούς των αγώνων, αλλά και όλους όσους βρεθήκατε κοντά μας.

H συνολικά όμορφη ατμόσφαιρα, αθλητών – προπονητών – θεατών, μας κάνει να θέλουμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας….πιο γρήγορα αυτή τη φορά!»

xartis