23/04/2024

Συνάντηση Παπαδόπουλου με Βασιλειάδη για το μέλλον του Μουάιτάι στην Ελλάδα

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2018, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος έγινε δεκτός από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, στο πλαίσιο προγραμματισμένης εθιμοτυπικής επίσκεψης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, που διήρκεσε περίπου μια ώρα, συζητήθηκαν θέματα ειδικότερου ενδιαφέροντος για το άθλημα του Μουάιτάι, παρουσιάσθηκαν οι μελλοντικοί αγωνιστικοί και οργανωτικοί στόχοι της Ομοσπονδίας.

Ενώ η συνάντηση έκλεισε με την επίδοση αναμνηστικής πλακέτας στον κ. Υφυπουργό, από τον πρόεδρο της Π.Ο.Μ., ο οποίος εξέφρασε προς τον κ. Υφυπουργό τις ευχαριστίες του ΔΣ και των αθλητικών σωματείων-μελών της, με αφορμή την χορήγηση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης στην Ομοσπονδία, η οποία αποτελούσε μακροχρόνιο αίτημα αθλητών και εκπαιδευτών και σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της μεγάλης συλλογικής προσπάθειας, που καταβλήθηκε από το ΔΣ και όλα τα μέλη της.

Η διαδικασία εκίνησε με την προετοιμασία του σχετικού φακέλου με τα νόμιμα δικαιολογητικά στις αρχές του 2017, ολοκληρώθηκε με την τελική του κατάθεση στις αρχές του 2018 και επισφραγίζεται σήμερα, επιτυχώς, με την ανάδειξή της, ως του μοναδικού επισήμως αναγνωρισμένου αθλητικού φορέα, αρμόδιου για την εκπροσώπηση, οργάνωση και περαιτέρω καλλιέργεια και ανάπτυξη του Μουάιτάι στην Ελλάδα.

Τέλος ο κ. Υφυπουργός προσεκλήθη να τιμήσει με την παρουσία του, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Π.Ο.Μ., εντός του Δεκεμβρίου 2018 με ευρεία συμμετοχή αθλητικών σωματείων και αθλητών μελών της Ομοσπονδίας από όλη την Ελλάδα».