19/04/2024

Σταμάτης Μπιτάκος: Μέχρι τις 22:00 θα πρέπει να τελειώνουν τα event

Στα λόγια μας έρχεται ο Σταμάτης Μπιτάκος πως τα event θα πρέπει να τελειώνουν νωρίτερα όπως σχολίασε μεταξύ άλλων στην προσωπική του σελίδα, με αφορμή την διοργάνωση της αδερφής του, Γωγώς Μπιτάκου.

« Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ακόμα κουλτούρα και παιδεία στις πολεμικές τέχνες. Ο κόσμος έρχετε να δει τους δικούς του ανθρώπους να παίζουν και μετά φεύγει γρήγορα σπίτι για να δει κάποια από τα γελοία reality που παίζονται στην θλιβερή tv.  Οι αγώνες ήταν πάρα πολύ δυνατοί και άξιοι να κρατήσουν τον κόσμο μέχρι το τέλος.

Πρέπει επίσης να καταλάβουν οι διοργανωτές πως στην Ελλάδα το πολύ μέχρι τις 22:00 θα πρέπει να τελειώνουν τα παιχνίδια. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό», ήταν μερικά από τα σχόλια του Stam the Showman στο διαδίκτυο.

Η θέση του Fightsports.gr μετά τον απόηχο ήταν η ίδια ακριβώς, καθώς είναι κουραστικό τόσο για τους αθλητές όσο και για τον κόσμο να βλέπουν μαραθώνιους, παρά ταύτα είναι λογικό να υπάρχουν και απρόοπτα κατά την διάρκεια τους και οι promoters σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να έχουν αντανακλαστικά.

Διαβάστε εδώ τον απόηχο του No Limits:

http://www.fightsports.gr/kickboxing/%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%B7%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-limits-23/#.U3Hqpfl_tLs