26/04/2024

Στέλιος Βλάχος: Είμαι καλά προετοιμασμένος για τον αγώνα με τον Μπιμπάι

Μία σημαντική ευκαιρία παίρνει ο νεαρός αθλητής του Blue Dragon στις 13 Οκτωβρίου στην διοργάνωση Hall of Champions.


Ο Στέλιος Βλάχος προέρχεται από μία παραδοσιακή σχολή Muay Thai και αντιμετωπίζει τον εξίσου ταλαντούχο Αντρέα Μπιμπάι(Kritikos Camp).

Ο αγώνας θα είναι στο στυλ του kickboxing, με τον Βλάχο να ανοίγει τα χαρτιά του στο Fightsports.gr λίγα 24ωρα πριν τον αγώνα του.

Στέλιο μπαίνεις στο ρινγκ του Hall of Champions στις 13 Οκτωβρίου, απέναντι σε έναν ταλαντούχο μαχητή από μία δυνατή σχολή όπως το Kritikos Camp. Ποιος είναι ο στόχος σου στο παιχνίδι; Τι θέλεις να δείξεις στον κόσμο που θα έρθει να σε δει από κοντά;

«Στόχος μου είναι να φανεί η σκληρή δουλειά που έχουμε καταβάλλει στην προπόνηση, παρέχοντας ενδιαφέρον θέαμα στον κόσμο, από μια παραδοσιακή σχολή Muay Thai σε όρους Κ-1».

Παίζεις σε ένα στυλ που δεν έχεις συνηθίσει με όρους Κ-1. Έχεις μελετήσει τον αντίπαλο; Που θα επιδιώξεις να…χτυπήσεις και τι θα προσέξεις;

«Για να είμαι ειλικρινής είναι ο πρώτος μου επαγγελματικός αγώνας Κ-1, παρόλα αυτά είμαι αισιόδοξος και σίγουρος για τον εαυτό μου . Γνωρίζω τον αντίπαλο μου και είμαι προετοιμασμένος».

Προέρχεσαι από μία παραδοσιακή thai σχολή. Πόσο σημαντικό είναι που ανήκεις σε μία ομάδα τόσο υψηλού επιπέδου όπως το Blue Dragon;

«Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι σε μια οικογένεια όπως οι Blue Dragon. Τα τελευταία χρόνια με έχουν στηρίξει σε όλους τους τομείς της προπόνησης μου και χάρη σε αυτούς έχω εξελιχθεί σαν αθλητής».

Ένα μήνυμα στο κοινό που θα βρεθεί στο γήπεδο να σε δει. Τι μπορείς να τους υποσχεθείς;

«Υπόσχομαι στο κοινό ένα πολύ δυνατό παιχνίδι».