28/03/2024

Σπουδαία τετράδα στο MTGP με Κουκουφίκη, Μουστάκη, Μαραγκάκη, Γραντζίδη

Το Muay Thai Grand Prix επιστρέφει στην Ελλάδα και μπαίνει δυνατά στην καθημερινότητά μας ανακοινώνοντας μία σούπερ τετράδα διεκδίκησης τίτλου. 


Στις 20 Μαΐου λοιπόν θα μπουν στο ρινγκ στο MTGP που θα στηθεί στο «Έναστρον» οι Κουκουφίκης, Μουστάκης, Μαραγκάκης και Γραντζίδης σε μία πολύ ενδιαφέρουσα τετράδα στα -67 κιλά. Οι τέσσερις μαχητές θα συγκρουστούν με φόντο την κατάκτηση του εθνικού τίτλου της WMC που εκπροσωπείται από τον Παύλο Καπώνη και παρέα με τη ζώνη, ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για να διεκδικήσει τίτλους και αγώνες στο εξωτερικό υπό τη σκέπη του Muay Thai Grand Prix.

Το MTGP είχε επισκεφθεί ξανά τη χώρα μας πριν από μερικούς μήνες με τους διοργανωτές και τους φαν να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Έτσι, αποφασίστηκε το promotion να επισκεφθεί ξανά την Ελλάδα και ιδού το πρώτο δυνατό δείγμα του τι πρόκειται να δούμε με την ανακοίνωση της συγκεκριμένης τετράδας. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες πληροφορίες σχετικά με την κάρτα.

Και οι τέσσερις μαχητές της τετράδας είναι εντυπωσιακοί fighter και έχουν δώσει κατά καιρούς δυνατά ματς σε Ελλάδα και εξωτερικό…

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

O Lomachenko… παρήγγειλε όλους τους πρωταθλητές!

Φλοριάν Μάρκου: «Θα παίξω με τον άχρηστο να του σπάσω τα μούτρα»

Μια στο συκώτι και τέλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK