18/04/2024

Σούπερ promo για το ντέρμπι Σεγίτ και Μπιμπάι στο GP

Εντυπωσιακό promo του GP

Ένα από τα τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια του ερχόμενου Road to Muay Thai Grand Prix είναι αυτό του Αντρέα Μπιμπάι με τον Σεγίτ Ζευναλζάντε. Το promotion έδωσε στο φως της δημοσιότητας στιγμές από την προετοιμασία των δύο αθλητών. 

«Ένα ζευγάρι μαχητών που θα σηκώσει το κοινό από τις καρέκλες του. Δύο παλιοί γνώριμοι αθλητές του promotion καθώς έχουν ξαναγωνιστεί στο παρελθόν σε εκρηκτικές μάχες αλλά ποτέ δεν είχαν βρεθεί οι μεταξύ τους αντιμέτωποι.

Δυναμικοί και ανταγωνιστικοί και οι δύο αλλά μονάχα ένας θα βγει νικητής. Μία νίκη που δεν συνοδεύεται απλά από το κύπελλο & την αίγλη αλλά και από το χρυσό εισιτήριο για τη μεγάλη διοργάνωση του KGP που θα ακολουθήσει. Εκεί ο νικητής θα αγωνιστεί για τη ζώνη της διοργάνωσης και θα καθιερωθεί στην elite των KGP αθλητών. 23/2, Peiraeus 117, be there.

*Η προπώληση εισιτηρίων για τη μεγάλη διεθνή διοργάνωση ξεκίνησε. Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας σε προνομιακή τιμή προπώλησης σε όλα τα καταστήματα Public της Ελλάδας και διαδικτυακά από την επίσημη ιστοσελίδα των καταστημάτων στην παρακάτω ιστοσελίδα:

https://tickets.public.gr/event/road-to-MTGP-and-KGP-Athens/».