24/04/2024

Σούπερ Muay Thai σεμινάριο στις 27 Νοεμβρίου

Ένα πολύ δυνατό σεμινάριο περιμένει τους φαν της συγκεκριμένης πολεμικής τέχνης στις 27 Νοεμβρίου από καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Γ.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ διοργανώνει Επιμορφωτικό σεμινάριο στο αγωνιστικό Muay Thai υπό την αιγίδα της Κρατικής Ομοσπονδίας της Ταϊλάνδης, Thai Sports Association Of Thailand under Royal Patronage και της Ταϊλανδέζικης Πρεσβείας της Ταϊλάνδης στην Αθήνα καθώς και των S1 Muaythai of Thailand, για την προαγωγή, προώθηση και εφαρμογή της Επιστήμης του αγωνιστικού Muay Thai στην Ελλάδα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτές και μαθητές καθώς και σε όλους όσους ασχολούνται με το striking και το MMA.

Βασικός στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι οι εκπαιδευόμενοι μετά το πέρας του σεμιναρίου να αποκτήσουν εμπειρία και γνώση στο αγωνιστικό Muaythai.

Υπεύθυνος του σεμιναρίου είναι ο Khru Yai Γκίτσας Θεόδωρος, εκπρόσωπος στην Ελλάδα των S1 Muaythai of Thailand και της Thai Sports Association Of Thailand under Royal Patronage.

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους: Γάντια, μπαντάζ, καλαμίδες, σπασουάρ, αγωνιστικό σορτσάκι και μασελάκι.

Στο σεμινάριο θα διδάξουν οι Khru Yai Γκίτσας Θεόδωρος και Αργυρόπουλος Νάσος και θα δοθούν διπλώματα παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2016 στο κλειστό κέντρο άθλησης «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» στην έδρα μας, Γρ. Λαμπράκη 45, Ταύρος, Αθήνα, για τους εκπαιδευτές από ώρα 10:00 έως 13:00 και για τους μαθητές από ώρα 13:00 έως 16:00.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος καθώς και για περισσότερες πληροφορίες, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 επικοινωνώντας με τον Khru Yai Γκίτσα Θεόδωρο εκπρόσωπο της International Muay Boran Academy στην Ελλάδα
στο τηλ.: 6909151560, ή στο e-email: khrugkitsas@gmail.com

www.s1muaythai.gr * www.thai-sports.org«