20/04/2024

Σε ταινία Muay Thai των φυλακών της Bangkok ο Joe Cole

Ένα από τα αστέρια της επιτυχημένης σειράς Peaky Blinders, ο Joe Cole κάνει την εμφάνιση του ξανά στην μεγάλη οθόνη με την ταινία «A Prayer Before Dawn» που αναφέρεται στην ζωή του εγκληματία Billy Moore που πέρασε από τις φυλακές της Bangkok.


Εκεί ο Cole για τις ανάγκες του ρόλου μυήθηκε στο Muay Thai όπως υποστηρίζει, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως τα γυρίσματα έγιναν μέσα σε πραγματική φυλακή!

«Ήταν εκπληκτική εμπειρία και γνώρισα μία διαφορετική κουλτούρα. Γίνεται πιο εύκολα η δουλειά σου όταν το περιβάλλον που δουλεύεις είναι αληθινό και ωμό. Όταν μπήκα στην φυλακή για τα γυρίσματα, ήταν ένας τύπος που είχε κάνει επτά χρόνια μέσα. Μου έδειξε που κοιμόταν και γύρω του είχε άλλα 150 άτομα. 

Ήμουν στην φυλακή τον περισσότερο καιρό για τα γυρίσματα, έτρωγα ταϊλανδέζικο φαγητό μιλούσα Liverpudlian και έμαθα την γλώσσα. Έτρωγα κάθε μέρα το ίδιο φαγητό και έκανα κάθε μέρα την ίδια προπόνηση. Ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο επιλογές για να βρούμε τον ψυχικό μας παράδεισο.

Όλα τα σπάρινγκ και οι γροθιές στην ταινία είναι αληθινές και επειδή κάθε σκηνή θέλει τον χρόνο της, πρέπει να ξέρεις τι να κάνεις μέσα στο ρινγκ με έναν Ταϊλανδό». 

Η ταινία είναι γαλλικής παραγωγής και κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες.