29/03/2024

Σεμινάριο Muay Thai υπό την αιγίδα της IFMA

Εισαγωγικό εκπαιδευτικό σεμινάριο Muay Thai με το νέο σύστημα iGLA Muaythai Animation Education System της IFMA υπό την αιγίδα της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Μουάιτάι(ΠΟΜ) στο Ηράκλειο Κρήτης. Αναλυτικά το δελτίο:


Το εισαγωγικό εκπαιδευτικό σεμινάριο Muay Thai πραγματοποιήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 2017, σύμφωνα με το νέο σύστημα iGLA Muaythai Animation Education System της IFMA υπό την αιγίδα της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Muay Thai στο Ηράκλειο Κρήτης και στον Α.Σ. ΤΑΙΛΑΝΔΗ με προπονητή τον κ. Φουκαράκη Θεόδωρο και ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

To iGLA Muaythai Animation Education System είναι η τελευταία ανάπτυξη και επέκταση του Project Muaythai iGLA με στόχο να καθοριστεί ένα πρότυπο εκπαίδευσης (εκπαιδευτική ύλη) το οποίο θα υιοθετήσουν όλα τα μέλη-ομοσπονδίες της IFMA παγκοσμίως ως εργαλείο καθοδήγησης για την κατάρτιση των μαθητών τους με απλότητα και ευκολία.

Εισηγητής του Σεμιναρίου ήταν ο τεχνικός υπεύθυνος της Ομοσπονδίας Khru Γκίτσας Θεόδωρος με βοηθό τον Khru Θεοδωράτο Γεώργιο.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου έγιναν και εξετάσεις βαθμών(KHAN) στους συμμετέχοντες.

Με οδηγό την ανιδιοτελή αγάπη για το άθλημα του Μουάιτάι, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι, με τις νόμιμες και αναγνωρισμένες πρακτικές της IFMA, τοποθετεί τις βάσεις για την προώθηση και ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα.

Τέλος η Ομοσπονδία μας ευχαριστεί το Δ.Σ του συλλόγου «Α.Σ ΤΑΙΛΑΝΔΗ», τον προπονητή του συλλόγου κ. Φουκαράκη Θεόδωρο καθώς και τους αθλητές που συμμετείχαν στο σεμινάριο, για το αμέριστο ενδιαφέρον που έδειξαν όλοι για γνώση κατά την διεξαγωγή του σεμιναρίου καθώς και για την άριστη φιλοξενία τους.

Δείτε παρακάτω βίντεο από το σεμινάριο: