27/04/2024

Σεμινάριο Combat Muay Boran της IMBA Hellas στο Ηράκλειο Κρήτης.

Με επιτυχία διεξήχθη το σεμινάριο της International Muay Boran Academy Hellas που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 από τον Khru Yai Γκίτσα Θεόδωρο με βοηθό τον Khru Θεοδωράτο Γεώργιο.Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Διοργανωτής του σεμιναρίου ήταν ο εκπαιδευτής του συλλόγου «Α.Σ. ΤΑΙΛΑΝΔΗ» και υπεύθυνος της ΙΜΒΑ Hellas για το Ηράκλειο Κρήτης, Khru Φουκαράκης Θεόδωρος. Η προσέλευση και το ενδιαφέρον των μαθητών ήταν άκρως ικανοποιητική.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η προώθηση του Combat Muay Boran μέσω της σύνδεσης πρακτικών εφαρμογών σε Τεχνικά Θέματα επιμόρφωσης, αναδεικνύοντας και αναπτύσσοντας παράλληλα τον σωστό τρόπο διδασκαλίας στο χώρο της εκπαίδευσης.

Στόχος, ο οποίος και επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό, μέσω των στοχευόμενων και εξειδικευμένων εισηγήσεων από μέρους του ομιλητή – εισηγητών, που κράτησαν αναλλοίωτο των ενδιαφέρον των συμμετεχόντων.

Επίσης στο σεμινάριο, πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις KHAN της IMBA Hellas σε μαθητές του «Α.Σ ΤΑΙΛΑΝΔΗ».

Ο Khru Φουκαράκης Θεόδωρος απέδειξε ακόμη μία φορά την προσήλωση του ιδίου καθώς και των μαθητών του στην πολεμική τέχνη του Muay Thai Boran της IMBA που διδάσκεται στην σχολή του από την μικρότερη ως και την μεγαλύτερη ηλικία με σεβασμό.

Δείτε παρακάτω βίντεο από το σεμινάριο: