26/04/2024

Σεμινάριο αγωνιστικού Muaythai από τoν Νάσο Αργυρόπουλο

Ένα πολύ δυνατό σεμινάριο περίμενε όλους τους συμμετέχοντες την Κυριακή 27 Νοεμβρίου από καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου στο κλειστό κέντρο άθλησης «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ», Γρ. Λαμπράκη 45 στον Ταύρο.Aναλυτικά:


Το Επιμορφωτικό σεμινάριο στο αγωνιστικό Muay Thai έγινε υπό την αιγίδα της Κρατικής Ομοσπονδίας της Ταϊλάνδης, Thai Sports Association Of Thailand under Royal Patronage και της Ταϊλανδέζικης Πρεσβείας της Ταϊλάνδης στην Αθήνα καθώς και των S1 Muaythai of Thailand, για την προαγωγή, προώθηση και εφαρμογή της Επιστήμης του αγωνιστικού Muay Thai στην Ελλάδα.

Το σεμινάριο απευθύνθηκε σε εκπαιδευτές και μαθητές καθώς και σε όλους όσους ασχολούνται με το striking και το MMA. Η προσέλευση και το ενδιαφέρον των εκπαιδευτών και των μαθητών ήταν άκρως ικανοποιητική με τους συμμετέχοντες να ξεπερνούν τους 70 και τις έξι ώρες. Στο σεμινάριο ήταν προπονητές και αθλητές από όλη την Ελλάδα και οι εμπειρίες που αποκόμισαν ήταν σημαντικές για το άθλημα.

Βασικός στόχος αυτού του σεμιναρίου ήταν οι εκπαιδευόμενοι μετά το πέρας του σεμιναρίου να αποκτήσουν εμπειρία και γνώση στο αγωνιστικό Muaythai σύμφωνα με νέα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Υπεύθυνος του σεμιναρίου ήταν ο Khru Yai Γκίτσας Θεόδωρος, εκπρόσωπος στην Ελλάδα των S1 Muaythai of Thailand και της Thai Sports Association Of Thailand under Royal Patronage.

Στο σεμινάριο δίδαξε ο Khru Αργυρόπουλος Νάσος με την βοήθεια των Master Μιχάλη Δρόσου και Khru Γκίτσα Θεόδωρου. Επίσης δόθηκαν διπλώματα παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Το σεμινάριο είχε διάρκεια 6 ώρες και διδάχτηκε η βασική ύλη εκπαίδευσης στο Muaythai, βασικές και προχωρημένες τεχνικές, τεχνικές σε ζευγάρια και στρατηγική αγώνα. Μετά την λήξη του σεμιναρίου ακολούθησε βράβευση και φαγητό.