28/03/2024

Προς Kunlun το μεγάλο ντέρμπι Buakaw vs Yodsanklai με το αστρονομικό ποσό 1 εκατομμυρίου δολαρίων

Στην πυγμαχία περιμέναμε πως και πως την μάχη Mayweather vs Pacquiao αλλά στο Muay Thai η απόλυτη μάχη ακούει στο ζευγάρι Buakaw vs Yodsanklai.


Σύμφωνα με το Μuay Thai authority, το παιχνίδι προγραμματίζεται για την Κίνα και συγκεκριμένα στο Kunlun που κατά καιρούς έχει κλείσει σπουδαία ματς, παρά την μικρή προβολή που υπάρχει από το promotion, ιδιαίτερα στην Ευρώπη.

Ο Yodsanklai έπαιξε αυτή την εβδομάδα στο MAS Fight με τον Masoud στην Κίνα, σε αγώνα που περιλάμβανε έναν γύρο εννιάλεπτο στον οποίο ο Ταϊλανδός κέρδισε με τρία νοκ ντάουν μέσα στον γύρο.  Τα γάντια που φορούσαν οι μαχητές είναι όπως στις ΜΜΑ.

Ο promoter του event Τοny Chen προσπαθεί να κλείσει το παιχνίδι με τον Buakaw και ο νικητής θα λάβει το εξωφρενικό ποσό των  $1,000,000!

Αν το καταφέρουν τελικά, το Kunlun με αυτό το παιχνίδι θα εκτοξευτεί στις προτιμήσεις των οπαδών, περισσότερο κι από το Glory.

Το 2007-2008 έφτασε κοντά να γίνει το ματς αλλά χάλασε στα λεφτά. Δέκα χρόνια αργότερα φαίνεται πως το παιχνίδι μπορεί να γίνει.