25/04/2024

Παύλος Καπώνης: «Το επόμενο Grand Prix σχεδιάζεται»

Mεγάλη η στήριξη του κόσμου στην διοργάνωση και έπεται συνέχεια

Mετά την μεγάλη επιτυχία του πρόσφατου Road to Muay Thai Grand Prix, ο Παύλος Καπώνης είναι αποφασισμένος να κάνει σύντομα και το επόμενο επαγγελματικό event.

Ο promoter τόνισε στην ανακοίνωση του, πως έμεινε ικανοποιημένος από την μεγάλη στήριξη του κόσμου, ιδιαίτερα στην επαρχία. Διαβάστε αναλυτικά:

«Επιτυχία.  Το Road to MTGP ήρθε στο τέλος του και αφού πρωτοπόρησε, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για μία ακόμα φορά. Ένα μοναδικό διαδικτυακό γεγονός που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έδειξε το μαχητικό παλμό και την αγωνιστική ψυχή.
 
Show με ασταμάτητο σασπένς, διεθνώς αναγνωρισμένες ζώνες, χορηγοί που στήριξαν μοναδικά, μαχητές από όλο τον κόσμο και όλα αυτά απέναντι σε ένα μοναδικό κοινό που για πρώτη φορά παρακολούθησε το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό fighting event διαδικτυακά.
 
Σαφώς και όταν πρωτοπορείς σε μερικά γεγονότα έρχεσαι προ εκπλήξεων, όπως για παράδειγμα την απίστευτη υποστήριξη που δέχτηκε η διοργάνωση και οι μαχητές της από την επαρχιακή Ελλάδα, η οποία και πρωτοστάτησε στην υποστήριξη.
 
Η πολύ μεγάλη τηλεθέαση μας αναγκάζει να επαναπροσδιορίσουμε το μέλλον και να αναβαθμίσουμε όλα μας τα συστήματα για να μπορούμε να παρουσιάζουμε απροβλημάτιστα το hypershow σε ακόμα περισσότερο κόσμο ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
 
Το MTGP πρωτοπορεί, το MTGP στηρίζει έμπρακτα το μαχητικό κόσμο, το MTGP βρίσκεται δίπλα στις παγκόσμιες εξελίξεις.
Ετοιμαστείτε. Το επόμενο σχεδιάζεται».